Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στις 30 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της διοργάνωσης αγώνων Iππικής Aντοχής στο Varibobi Club


Την διοργάνωση αγώνων ιππικής αντοχής, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν μέσα στο νέο έτος, στα βασιλικά κτήματα Τατοΐου, ανέλαβε ο συντοπίτης μας Σωτήρης Αλεπούς, ιδιοκτήτης του Varibobi Club, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Ιππικό Όμιλο Μαραθώνα (Marathon Endurance Club) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας. 

Η επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 30 Δεκεμβρίου μετά τις 11 το πρωί στο Varibobi Club.

«Στόχος», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αλεπούς, «είναι να αναδειχθούν οι ομορφιές του τόπου μας, να αναβαθμιστεί η περιοχή μας, αφού θεωρούμε πως μέσω αυτών των αγώνων θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με το άθλημα της ιππικής αντοχής σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Ακόμα αυτό που επιθυμούμε είναι να καταφέρουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι αυτός ο τόπος έχει σημαντικά πράγματα να αναδείξει και ότι σημασία έχει να αναδεικνύουμε τις ομορφιές του. 

Σημαντικό είναι επίσης το μήνυμα το οποίο θα μεταδοθεί αφού οι αγώνες ιππικής αντοχής θα οργανωθούν στον τόπο μας, και δεν είναι άλλο από το ότι τα βασιλικά ανάκτορα ιστορικά ανήκαν και εξακολουθούν να ανήκουν στο δήμο Αχαρνών και κατ’ επέκταση σε αυτόν θα πρέπει να επιστρέψουν. 

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η ιππική αντοχή είναι ένα αγώνισμα που έλκει το ενδιαφέρον ισχυρών προσωπικοτήτων του κόσμου τις οποίες και ευελπιστούμε μελλοντικά να φιλοξενήσουμε ως συμμετέχοντες αλλά και γιατί όχι επισκέπτες του τόπου μας. 

Στο Varibobi Club ήδη οργανώνουμε events και αθλητικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έρθουν σε επαφή με τα άλογα και να κατανοήσουν επί του πρακτέου τη σημασία της ιππασίας για τον άνθρωπο». 

Σωτήρης Αλεπούς- Επιχειρηματίας
Ιδιοκτήτης Varibobi Club

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου