Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Καταγγελίες από τον πρόεδρο του Ερ. Αχαρναϊκού



Ο Μιχάλης Τσορμπατσίδης, ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχαρναϊκού, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό για τα προβλήματα της ομάδας του.

Ο αρχηγός της αποστολής των φιλοξενούμενων έκανε καταγγελίες για τους παράγοντες που ενεπλάκησαν το καλοκαίρι, τονίζοντας ότι υπεξαίρεσαν χρήματα, ενώ προειδοποίησε τους παίκτες που δηλώθηκαν ως τραυματίες και τον προπονητή Πέτρο Δημητρίου να μην… πατήσουν στο Μενίδι.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη φιλοξενία τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό. Θα ήθελα να πω για τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Κάποιοι κύριοι ήρθαν το καλοκαίρι, υποσχέθηκαν ότι η ομάδα θα κατέβει στο πρωτάθλημα, εξαιρέσανε από τον Αχαρναϊκό οικονομικά. Αυτή την εβδομάδα ξέραμε όλοι ότι θα έρθουμε να παίξουμε με τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό, την Πέμπτη τραυματίστηκαν 14 παίκτες, οι οποίοι τραυματίστηκαν από τον… αέρα, να το ξέρουν να μην έρθουν την Τρίτη στο γήπεδο. Ο προπονητής μας… πούλησε κανονικά. Την Τρίτη νομίζει ότι θα έρθει κανονικά ο προπονητής να κάνει προπόνηση. Από τώρα του λέμε να μην πατήσει στο Μενίδι κανένας από αυτούς τους ανθρώπους, ούτε από τους 14 παίκτες, ούτε από τον προπονητή. Η ομάδα πιστεύω ότι θα βρει τον δρόμο της, υπάρχουν πολλά προβλήματα τα οποία τα δημιούργησε η περσινή διοίκηση πάνω απ' όλα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήρθαν μαζί μας για τη φανέλα, ο Αχαρναϊκός είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Β' Εθνικής και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια, με νύχια και με δόντια κρατιόμαστε κάθε Κυριακή. Όσο μας ορίζουν θα παίζουμε, δεν θα τα παρατήσουμε. Ο κόσμος του Μενιδίου στηρίζει την ομάδα, στηρίξαμε και τους καινούργιους παράγοντες που ήρθαν και υπεξαίρεσαν τα χρήματα από τον Αχαρναϊκό και πήραν τα χρήματα, τα ταμεία όλα και εξαφανίστηκαν μέσα σε μία εβδομάδα».

Για τις αφαιρέσεις βαθμών και τη διαφαινόμενη αποβολή από το πρωτάθλημα: «Προσπαθούμε αυτή την εβδομάδα να κάνουμε κάτι μπας και έρθουμε σε συμψηφισμό με τα παιδιά που χρωστάμε, τους περσινούς, να λύσουμε κάποια προβλήματα. Το οικονομικό είναι όλο το θέμα στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε αυτή την εβδομάδα να πληρώσουμε κάποιους παίκτες με τις προσφυγές και η ομάδα να βρει τον δρόμο της».

Για την αναφορά στην υπεξαίρεση, που είναι κακούργημα και για το αν υπάρχουν αποδείξεις γι' αυτά που λέει: «Υπάρχουν τιμολόγια, υπάρχουν ανθρώποι που δώσανε λεφτά στην ομάδα».

Για το γιατί δεν προχώρησαν σε μηνύσεις: «Θα προχωρήσουμε αυτή την εβδομάδα, γιατί κοιτάγαμε την ομάδα και πώς θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο πρωτάθλημα. Ήδη έρχεται το τέλος. Μόλις τελειώσει θα ξεκινήσουμε με αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν και υπεξαίρεσαν από τα ταμεία της ομάδας και από κάποιους τα λεφτά της χρονιάς που ήταν να "τρέξει" η ομάδα φέτος».

Για το αν υπάρχει λόγος μη αναφοράς των ονομάτων: «Μπορώ να πω τα ονόματα, δεν φοβάμαι κανέναν και το ξέρουν πολύ καλά, δεν έχω πρόβλημα. Ξέρουν όλοι ποιοι ήταν διοίκηση, ποιοι ήρθαν να μπουν στον Αχαρναϊκό και… λακίσανε τελευταία στιγμή. Και έχω να πω και για τον προπονητή να μην πατήσει το πόδι του στο Μενίδι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου