Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

“Κολλημένος” με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Γιώργος Καμίνης

 




Την αποκέντρωση και την ουσιαστική αναβάθμιση των Δήμων με αρμοδιότητες και πόρους οραματίζεται ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου, πολιτικού φορέα στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς (ΔΗΣΥ) Γιώργος Καμίνης, που το πρωί της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε τον Δήμο Αχαρνών και το Κέντρο Φιλοξενίας Ατόμων με ειδικές ανάγκες “ΑΡΩΓΗ”. 

Τον Γιώργο Καμίνη υποδέχθηκαν εκτός από τον Πρόεδρο του Δ.Σ της ΑΡΩΓΗΣ Νίκο Γκασούκα και την ιδρύτρια και Πρόεδρο Βίκυ Έλιοτ, ο πρώην Δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος , ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας Γιώργος Λέκκας καθώς και το ενεργό μέλος της Ν.Δ Γωγώ Δαλακώστα. 

Όπως αυθόρμητα προέκυψε από την κουβέντα που εκτυλίχθηκε στο περιθώριο της επίσκεψης του Γιώργου Καμίνη, ο Δήμαρχος Αθηναίων είναι υπέρμαχος της λειτουργίας της Πολιτείας στα πρότυπα των Δήμων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλαδή της εγγύτερης μορφής διοίκησης προς τον Πολίτη, απέναντι στο ψυχρό κι απρόσωπο Κράτος. 

Ο Γιώργος Καμίνης τόνισε εξάλλου, πως πιστεύει πολύ στην σύμπραξη του Δημοσίου με τον Ιδιωτικό τομέα, μέσα από σχέσεις ευθύνης και πλήρους διαφάνειας. Όπως υπογράμμισε εξάλλου, “Η χώρα μας βρίσκεται πίσω σε αυτό το μοντέλο διοίκησης , αλλά η τάση στις Πολιτισμένες χώρες είναι ακριβώς αυτή...” 

Ακούστε αποσπάσματα της ελεύθερης κουβέντας με τους συνομιλητές του και θα καταλάβετε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου