Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του ΑΤ Μενιδίου έκαναν τη ληστεία οι δύο αστυνομικοί


Ένας "λύκος " ...βρέθηκε να φυλάει τα πρόβατα στην αστυνομία, καθώς η ελληνική δικαιοσύνη δεν κατάφερε ποτέ να δικάσει τον επίορκο αστυνομικό και αφού αφέθηκε ελεύθερος μετά το 18μηνο της προφυλάκισης, επέστρεψε στα αστυνομικά του καθήκοντα.
Όμως ο λύκος δεν αλλάζει προβιά, και έτσι ο ανθυπαστυνόμος συνελήφθη και πάλι μαζί με έναν ακόμη αστυνομικό καθώς απήγαγαν και λήστεψαν έναν Σύρο επιχειρηματία στην Αττική Οδό για να του αρπάξουν περίπου 300.000 ευρώ.
Ο πρώτος αστυνομικός υπηρετεί στη φρουρά της ΓΑΔΑ, ενώ ο δεύτερος στο τμήμα του Μενιδίου.
Και ενώ πήραν υπηρεσιακό όχημα από το τμήμα του Μενιδίου για να κάνουν τη ληστεία είχαν το θράσος όταν συνελήφθησαν να λένε στους αστυνομικούς: " είστε τρελοί .... με ποια στοιχεία με συλλάβατε .... δεν έχουμε τίποτα να σας πούμε.... θα σας στείλουμε τους δικηγόρους μας..."
Ο ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσε στα κεντρικά της γενικής αστυνομικής διεύθυνσηςείχε κατηγορηθεί το 2013 ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, καθώς σύμφωνα με τη δικογραφία μαζί με δυο ομογενείς από τη Ρωσία και έναν Γεωργιανό έκλεβαν φορτηγά με τσιγάρα αφού πρώτα τα εγκλώβιζαν κάτω από τη γέφυρα της Μεταμόρφωσης.
Ανακριτής και εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκιση του. Όμως το 2015 επέστρεψε στην ενέργεια και μάλιστα αρχικά οι προϊστάμενοι του θεώρησαν ότι έπρεπε να τον στείλουν ίσως στο πιο νευραλγικό αστυνομικό τμήμα, αυτό της Ομόνοιας. 
Πριν περίπου ένα μήνα μετατέθηκε στη φρουρά της ΓΑΔΑ και μαζί με τον αστυνομικό από το Μενίδι έστησαν τη ληστεία αφού ένας Ρώσος που είναι συγκατηγορούμενος του αστυνομικού στην υπόθεση με τα τσιγάρα, του είπε για τον επιχειρηματία από τη Συρία με τα πολλά λεφτά αλλά και για τη διαδρομή που θα ακολουθούσε για το αεροδρόμιο.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο ανθυπαστυνόμος είχε προχωρήσει σε μηνύσεις σε βάρος όλων των αστυνομικών που είχαν πάρει μέρος στην εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης με τα τσιγάρα για να τους φοβηθεί ενόψει του δικαστηρίου.
Πάντως στο φάκελο αυτού του " λουλουδιού" για την ΕΛΑΣ, υπάρχει και η καταγραφή της υπόθεσης μεταφοράς 120 κιλών κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη μέσα σε μπανάνες, για την οποία όμως είχε αθωωθεί.

ΠΗΓΗ: cnn.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου