Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής της Ένωσης Δήμων Αττικής εκλέχθηκε ομόφωνα ο Δήμαρχος Αχαρνών


Ο Δήμαρχος Αχαρνών στο προεδρείο της ΠΕΔΑ, κατά την εκλογή του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ και Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Νίκο Σαράντη (αριστερά) και τον Αντιπρόεδρο της ΠΕΔΑ και Δήμαρχο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη κ. Γιώργο Ιωακειμίδη.

Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής της Περιφερειακής Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) εκλέχθηκε ομόφωνα ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.Α. στις 20 Ιουλίου 2017. 
Σχολιάζοντας την εκλογή του ως Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής της ΠΕΔΑ, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε τις ευχαριστίες του, προς τους Δημάρχους μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης των Δήμων Αττικής για την ομόφωνη εκλογή του και τόνισε ότι με την ιδιότητα του Δημάρχου του 4ου πολυπληθέστερου δήμου της Αττικής αλλά και την ιδιότητα του Περιβαλλοντολόγου θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής της Ένωσης των 66 Δήμων της Αττικής , να παράγει χρήσιμο και ουσιαστικό έργο προς όφελος της ένωσης και γενικότερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου