Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ορκωμοσία 28 υπαλλήλων καθαριότητας στον Δήμο Αχαρνών



Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 ορκίστηκαν από τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό, 28 υπάλληλοι που θα εργαστούν στον ευαίσθητο τομέα της Καθαριότητας. 
Οι υπάλληλοι είναι επιτυχόντες από την προκήρυξη του Δήμου Αχαρνών 1/370Μ από το 2008, οι οποίοι ύστερα από πρωτοβουλία του Δημάρχου και με την συστηματική και μεθοδική εργασία των Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών, θα αναλάβουν καθήκοντα σε έναν από τους πιο ευαίσθητους τομείς του δήμου. 
Πιο συγκεκριμένα, ορκίστηκαν 26 υπάλληλοι ειδικότητας εργατών καθαριότητας, 1 υπάλληλος οδηγός απορριμματοφόρου και 1 υπάλληλος με ειδικότητας μηχανοτεχνίτης. 
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός υποδέχθηκε στον Δήμο Αχαρνών τους 28 υπαλλήλους, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. 
Κατά την ορκωμοσία τους ανέφερε ότι αναλαμβάνουν καθήκοντα σε ένα από τα πλέον νευραλγικά τμήματα του Δήμου Αχαρνών και δήλωσε: 

"Η αδράνεια, η ανεπάρκεια και η έλλειψη πολιτικής βούλησης των διοικήσεων του Δήμου Αχαρνών των προηγούμενων ετών από το 2008 έως σήμερα, έλαβε σήμερα τέλος. Πρόκειται για υπαλλήλους που έχουν επιτύχει σε προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ του Δήμου Αχαρνών από το 2008, ωστόσο δεν είχαν ενταχθεί στο προσωπικό του δήμου χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. 

Οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση αλλά και για τη γενικότερη οικονομική κατάσταση του Δήμου Αχαρνών, έχουν μετατραπεί σε "επικριτές" και με περίσσεια πολιτικής αμετροέπειας αρέσκονται να κάνουν λόγο για έναν "πτωχευμένο δήμο". 
Τους καλούμε να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον Αχαρναϊκό λαό και τους ενημερώνουμε ότι ο "πτωχευμένος δήμος", εξυπηρετεί στο ακέραιο τον δανεισμό που οι προηγούμενες διοικήσεις φόρτωσαν τον Δήμο Αχαρνών, προχωρά στην εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών, εξοπλίζει την Υπηρεσία με νέα μηχανήματα, επανδρώνει τις κρίσιμες Υπηρεσίες και προχωρά χωρίς περιστροφές το οικονομικό και διοικητικό "νοικοκύρεμα" του Δήμου Αχαρνών" 

Στην ορκωμοσία των 28 υπαλλήλων που θα απασχοληθούν στην Καθαριότητα παραβρέθηκε, η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών κα Λουΐζα Κοσμίδου και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θοδωρής Συρινίδης.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου