Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Καλοκαιρινή Ποντιακή βραδιά με τα όλα της! - Άκρως πετυχημένα τα «Ευκλείδια 2017»







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση «ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΑ 2017» της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών & Αττικής “Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”, στο Δημοτικό Parking δίπλα από το κτίριο της Λέσχης. 

Η βραδιά μας ξεκίνησε με τον Λάζο Τερζά να ανεβαίνει γεμάτος ενθουσιασμό στην σκηνή. Ιδιαίτερη χαρά και τιμή για το ΔΣ η συμμετοχή του στην εκδηλωσή της Λέσχης. Ακολούθησε η Γενική Γραμματέας Ειρήνη Πουμπουρίδη καλωσορίζοντας εκ μέρους του ΔΣ και ευχαριστώντας τους χορηγούς μας.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Γιάννης Τοπαλίδης ευχαρίστησε τους Γιώργο Σιδηρόπουλο, Στάθη Τοπαλίδη, Πολύκαρπο Παπαδόπουλο και Θεόδωρο Συρινίδη για την στήριξη και μεγάλη βοήθεια τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης. Ο ίδιος και ύστερα από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, τίμησε τον κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο όπου την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η εκπρόσωπος του κυρία Αλεξία Αμοργιανού. Στην συνέχεια ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Χρήστος Νυφαδόπουλος τίμησε τον Χάρη Αθανασιάδη για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην Λέσχη καθώς είναι ένα από τα παιδιά του «Καπετάν Ευκλείδη», ενώ ο Υπ. Δημοσίων Σχέσεων Μανώλης Παπαδόπουλος τίμησε τον Λάζο Τερζά για την αφιλοκερδή συμμετοχή και προσφορά του στα ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΑ 2017.

Από την βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και ο χοροί μας… οι χοροί του Πόντου. Ο Σύλλογος Ποντίων Μαγούλας & Περιχώρων, παρουσίασε το πρόγραμμά του, στον οποίο απένειμε τιμητική πλακέτα εκ μέρους της Λέσχης ο Υπεύθυνος Χορευτικού Σαχσανίδης Χρήστος. Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο που αποδέχτηκε την πρόσκληση μας και φυσικά για την άψογη εμφάνιση.
Στη συνέχεια, χόρεψαν το Μικρό, Μεσαίο & Μεγάλο χορευτικό της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών & Αττικής “Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”. Κορυφαία στιγμή όταν τα παλικάρια της Λέσχης... οι Πυρριχιστές μας χόρεψαν τον χορό των Ποντίων, ξεσηκώνοντας τον κόσμο και παρουσιάζοντας κάθε φορά κάτι διαφορετικό χάρη στον χοροδιδάσκαλό μας Γιώργο Μούτα. Μοναδικός σκοπός του χορευτικού τμήματος είναι η διάδοση της πλούσιας και πολύτιμης παρακαταθήκης που άφησαν οι πρόγονοι μας. 

Μετά την εντυπωσιακή παρουσία του πολυμελούς χορευτικού, σειρά είχε το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο Ταμίας της Λέσχης Νίκος Σιδηρόπουλος, όπου τραγούδησαν και έπαιξαν οι:
Στάθης Παυλίδης και Γιώργος Σιαμλίδης στο τραγούδι, Χάρης Αθανασιάδης, Νίκος Πετρίδης στη λύρα, Χριστόφορος Κοσμίδης στο Τουλούμ, Χρήστος Μαυρίδης στο νταούλι, Νίκος Μαυρίδης στο ντραμς και Γιώργος Μουρατίδης στα πλήκτρα. Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τα παιδιά της Λέσχης Γιώργο Τσιλικίδη στο τραγούδι, Γεωργία Παπαδοπούλου λύρα & τραγούδι, Κώστα Κωστελίδη στη λύρα & τραγούδι και Νίκο Σιδηρόπουλο στο νταούλι, οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Με την παρουσία τους στα «ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΑ 2017» μας τίμησαν, η Αντιπρόεδρος της ΠΟΕ Αθηνά Σωτηριάδου, ο Πρόεδρος του Σ.ΠΟ.Σ Νοτίου Ελλάδος & Νήσων Γεώργιος Βαρυθυμιάδης, ο Σεναριογράφος & Στιχουργός Ιωάννης Κοσμίδης, οι Αντιδήμαρχοι Διοικητικών Υπηρεσιών & Ανθρωπίνου Δυναμικού Λουίζα Κοσμίδου, Περιβάλλοντος & Πρασίνου Πολύκαρπος Παπαδόπουλος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Θεόδωρος Συρινίδης, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αχαρνών Γεωργία Ευθυμιάδου-Τουμανίδου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Σιδηρόπουλος, Στέργιος Πεδιαδίτης, Παναγιώτης Κοσμίδης, Σαχσανίδη Ελένη, σύσσωμοτο ΔΣ του Εξωραιστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Αυλίζας , ο Υπ. Δημοσίων Σχέσεων & Χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Ποντίων Μαγούλας & Περιχώρων Ηλίας Τσεραχίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου» Στέφανος Ποιμενίδης, η Γεν. Γραμματέας του Καλλιτεχνικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα» Δέσποινα Ιωακειμίδου και από το Pontos News ο Βασίλης Καρυοφυλλίδης.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους Χορηγούς μας, τον Εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο, CAFE BEER HOUSE, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ BODY FIX, BROOKLYN –THE TASTE FACTORY-, BROWN COFFEE & SNACK, BUENO, FAMELITI ΚΟΣΜΗΜΑ, GENIUS CAFE, HOME PIZZA BY ZEAKIS, CAFE KING ESPRESSO, KYKLOS ADVERTISING, SMS SERVICE MOBILE STORES, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Ο ΛΙΑΚΟΣ, ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΠΕΤΟΝ ΣΑΧΣΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΑΧΑΡΝΩΝ, Το γνήσιο σάντουιτς Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ, FOOTBALL WORKOUT BASE, Κτηνιατρείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΛΑΧΑΡΙΔΗΣ, GOLDEN FADE, ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΥΜΕΩΝΑΚΗΣ, GMG SOUND και φυσικά τα μέλη του Συλλόγου που αφιλοκερδώς βοήθησαν στο στήσιμο και εργάσθηκαν μέχρι τέλους για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης, Δημήτρης Καβάκος, Ιωακείμ Χολίδης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Χάρης Θεοδωρίδης, Κώστας Καβάκος, Φυτανίδης Νικόλαος, Φυτανίδης Κώστας, Κωστελίδης Κώστας, Πεσιρίδης Γιώργος, Κοσμίδης Γιάννης, Δεληγιαννίδης Νίκος, Κιαχόπουλος Θοδωρής, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, Στάθης Γεροντίδης, Κώστας Κανκασίδης, Κώστας Πιπερόπουλος, Ιωακειμίδης Γιάννης, Παναγιωτίδης Γιώργος, Γιάννης Τοψαχαλίδης, Κώστας Μακρής, Χριστίνα & Ελένη Φυτανίδη, Άννα Πετρίδου, Σιμέλα Μεσσαρετζίδη, Άννα-Μαρία Παΐλα.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών & Αττικής “Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ” ευχαριστούμε προσωπικά όλους όσους παρευρέθηκαν στα «ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΑ 2017», ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη σελίδα του ΕΥΚΛΕΙΔΗ στο face Book https://www.facebook.com/groups/KapetanEukleidis/?fref=ts



































































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου