Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μήνυμα του Δημάρχου Αχαρνών προς υποψήφιους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις


Σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου ξεκινά η διαδικασία των Πανελλήνιων εξετάσεων για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων της χώρας μας, με στόχο την είσοδο τους σε Ανωτέρα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα. 

Η σκέψη και το ενδιαφέρον μας, συντροφεύει τους μαθητές και τις μαθήτριες, σε αυτή τη δοκιμασία, για την οποία προετοιμάζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, μοχθώντας και πραγματοποιώντας πολλές θυσίες. 

Είναι μια δοκιμασία που για όλους τους συμμετέχοντες σημαίνει την έναρξη μιας νέας περιόδου στη ζωή τους και ανεξαρτήτως αποτελέσματος ένα είναι το βέβαιο: ότι η εξέλιξη και η πρόοδος τους εξαρτώνται από τους ίδιους και από τις δικές τους επιλογές και προσπάθειες. 

Μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες, οι γονείς τους και οι καθηγητές τους, συμμετέχουν σε αυτή τη δοκιμασία κατέχοντας ο καθένας τον δικό σου ξεχωριστό ρόλο και επηρεάζοντας διαφορετικά την όλη διαδικασία.

Καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Να είναι αισιόδοξοι και ήρεμοι κατά τη διαδικασία των εξετάσεων και να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. 

Καλή δύναμη και στους γονείς των μαθητών που καλούνται να στηρίξουν τα παιδιά τους σε αυτή τη δοκιμασία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου