Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ζήτημα Αλλαγής και όχι Αποκατάστασης της «Τάξης» στις Αχαρνές


ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝ. ΒΡΕΤΤΟΥ

Αυτό που νομίζω πρέπει να συνειδητοποιήσουν η Ελληνική Αστυνομία και το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, είναι ότι στην περίπτωση των Αχαρνών δεν μπορεί να τεθεί ζήτημα "αποκατάστασης της τάξης", με την έννοια της επιστροφής στην προηγούμενη γνωστή κατάσταση, η οποία και δημιούργησε τις συνθήκες για τον θάνατο του Μάριου-Δημήτριου.
Βρισκόμαστε σε ένα σημείο, στο οποίο ο όποιες κινήσεις της αστυνομίας από δω και πέρα οφείλουν να έχουν αποτελέσματα και κυρίως διάρκεια.
Αποτελέσματα και διάρκεια, που θα γίνουν η ραχοκοκαλιά για να αναπτυχθούν επιπλέον δράσεις από την ίδια την Αστυνομία, συναρμόδια υπουργεία, το δήμο και την κοινωνία, ώστε να αλλάξει η κατεστημένη τάξη των πραγμάτων και να διαλυθούν οι εστίες ανομίας που βρίσκονται στην πόλη.
Αν κάτι τέτοιο δεν γίνει, τότε όχι μόνο θα γυρίσουμε στα συνηθισμένα αλλά θα πάμε και πιο κάτω, μια που εκληφθεί ως ήττα της συντεταγμένης πολιτείας, από εκείνους που κρατούν τα κλειδιά της παραβατικότητας.
Είναι λοιπόν αυτονόητο ότι οι Δημότες και ο Δήμος των Αχαρνών δεν μπορούν να χαλαρώσουν την κινητοποίηση τους, αλλά αντίθετα να την οργανώσουν και να την διατάξουν σε μάχη διαρκείας. Ιδιαίτερα οι επόμενοι 6 μήνες θα κρίνουν πολλά για την εξέλιξη των πραγμάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου