Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Η Φιλότεχνη για την Καίτη Παπανίκα

Η Φιλότεχνη Λέσχη εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού Καίτης Παπανίκα ,της δημοφιλέστερης καλλιτέχνιδας των Αχαρνών, και εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια της. 
Στις 8 – 10 - 2008 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ Η ΧΕΛΙΔΟΝΟΥ
Η Φιλότεχνη ανακήρυξε παμψηφεί επίτιμο μέλος της, την Καίτη Παπανίκα με απόφαση της Γ.Σ στις 8.2.2015 ,για τη διάκρισή της στον Κινηματογράφο και στο Θέατρο και για την πολύχρονη και πολύπλευρη θητεία και παρουσία της στην τέχνη της υποκριτικής, ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και δασκάλα σχολής .
Στις 26 – 06-2015 στη Συνεστίαση για την ανακήρυξή της σε επίτιμο μέλος της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών 
Στις 26 Ιουνίου 2015,διοργάνωσε ειδική τιμητική εκδήλωση-συνεστίαση των μελών και φίλων της κατά την οποία της απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για τη συνολική προσφορά της στην τέχνη. Στην έναρξη της εκδήλωσης το μουσικό σύνολο καθηγητών του Δημοτικού ωδείου Αχαρνών, έπαιξε συνθέσεις του Μάνου Χατζηδάκη .


Η Καίτη πήρε μέρος σε εκδηλώσεις της Φιλότεχνης, αλλά και του Δήμου Αχαρνών, της ΙΛΕΑ, του Επισκηνίου. Με τη φροντίδα και την επιμέλειά της, κυκλοφόρησε το 2006, το μυθιστόρημα "Η μάνα μου η Χελιδινού", στο οποίο η μητέρα της Χριστίνα ,το γένος Δαμάσκου ή Μυταρά, εξιστορεί τις αναμνήσεις της ,από το μεσοπόλεμο μέχρι τη δεκαετία του 1960,με αναφορές στο Μενίδι και την προσφυγική Νέα Φιλαδέλφεια.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΕΙΑ 2008, μέρη αυτού του βιβλίου παρουσιάστηκαν σε θεατροποιημένη παράσταση, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βασιλειάδη, στις 8.10. 2008, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αχαρνών. Διάβασε και ερμήνευσε η Καίτη, με τη συμμετοχή του Αλέξανδρου Χατζή στο τραγούδι και την κιθάρα, του Σπύρου Μπρέμπου στο δημοτικό τραγούδι ,του Θανάση Μαργέτη στο βιολί και του Θανάση Κατάρα στο φλάουτο και τη μουσική επιμέλεια .



Στις 8 – 2 - 2016 Στην παρουσίαση του CD του
 Δημήτρη Δαμάσκου "Πριν τη θάλασσα"
ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Αντίο Καίτη, θα βρεθούμε ξανά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου