Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

90 Δημότες των Αχαρνών παρεμβαίνουν για την παραβατικότητα και καταθέτουν προτάσεις

Αγαπητοί  συνδημότες και συνδημότισσες, 
Από σεβασμό στο πένθος της οικογένειας που έχασε το παιδί της, αφήσαμε να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να απευθύνουμε μερικές σταράτες κουβέντες προς τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους. Το παρόν δελτίο συνέταξαν οι υπογράφοντες. 
            Η αγανάκτηση και η οργή ξεχειλίζει στον τόπο μας. Όχι μόνο γιατί θρηνούμε μια αθώα παιδική ψυχή, αλλά και επειδή η εγκληματικότητα έχει μπει στην καθημερινότητά μας. Εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, λαθραίων τσιγάρων και ποτών. Πορνεία, ληστείες,  κλοπές, επιθέσεις σε ανυποψίαστους συντοπίτες μας, σε σπίτια και καταστήματα. Επιθέσεις σε μικρά παιδιά και σε ηλικιωμένους,  
            Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Είμαστε ενεργοί πολίτες, Δημότες Αχαρνών που γεννηθήκαμε ή μετοικίσαμε και ζούμε εδώ με τις οικογένειές μας. Παίξαμε σε χωμάτινα γήπεδα με ελιές και κάναμε ποδήλατο σε κάποιες γειτονιές, που σήμερα δεν τολμούν τα παιδιά μας να επισκεφθούν από ανασφάλεια και φόβο. Είμαστε Δημότες Αχαρνών  από την εποχή των πατεράδων μας, και για πολλούς από εμάς των παππούδων μας, πληρώνουμε φόρους και τέλη και σε ανταπόδοση εισπράττουμε μία πόλη που συνεχώς απαξιώνεται και αναζητά την πρόοδο μόνο σε φωτογραφίσεις, συνεστιάσεις και ματαιόδοξες φλυαρίες. 
·                     Οι οικισμοί των Ρομά και η περιοχή του στρατοπέδου Καποτά έχουν εξελιχθεί σε άντρο εγκληματιών οι οποίοι έρχονται και από άλλες περιοχές και βρίσκουν άσυλο για την εγκληματική τους δράση . 
·                      Η διαφαινόμενη κατάργηση Αστυνομικού Σταθμού Θρακομακεδόνων αποκόπτει τους κατοίκους μιας ολόκληρης περιοχής από υπηρεσίες κρίσιμες, συνυφασμένες με την καθημερινότητά τους και την παράδοσή τους. 
·                     Το μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΛ. ΑΣ. αποδείχτηκε φιάσκο, αλλά ουδείς δεν το ανέδειξε και πολύ περισσότερο δεν πίεσε για την ενεργοποίησή του.  
Έχουν γίνει διάφορες προτάσεις από πολλούς, άλλες ενδιαφέρουσες και άλλες απλά για κατανάλωση. Συμφωνούμε με τις πρώτες, από όπου και αν προέρχονται, και έχουν στόχο την άμεση εξάλειψη της εγκληματικότητας, πάντα με γνώμονα τη νομιμότητα και την ασφάλεια.
Προτείνουμε  προς άμεση υλοποίηση: 
1.                  Τη λήψη απόφασης για ενέργειες προκειμένου να δημιουργηθεί νέο Αστυνομικό  Τμήμα στην περιοχή της Αυλίζας. Το εγχείρημα δύναται να έχει ελάχιστο κόστος, αφού έχει ήδη διατεθεί δημόσιο  κτίριο. Σε αυτή την κτηριακή δομή, στο κατεστραμμένο σχολείο της Αυλίζας, μπορούν να εγκατασταθούν και άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες, έτσι ώστε να επιτευχθεί οικονομία κλίμακος στα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας. Τα έξοδα επισκευής του κτιρίου αντιστοιχούν στα ενοίκια ενός χρόνου τριών Δημόσιων Υπηρεσιών, που καταλαμβάνουν τα ίδια τετραγωνικά. Επίσης μέρος των εξόδων επισκευής μπορούν να καλυφθούν από τον Δήμο. Προφανώς, όμως, θα πρέπει να ελεγχθεί  η αδειοδότηση  και η χρήση γης της περιοχής. 
2.                  Εναλλακτικά προτείνουμε την απόδοση κινήτρων για προσωρινή εγκατάσταση σε περιορισμένο χώρο ομάδων ΔΙΑΣ  και Ο.Π.Κ.Ε. έως ότου δοθεί οριστική λύση, στην ίδια περιοχή. Δεύτερη εναλλακτική πρόταση περιλαμβάνει μεταβατικό Σταθμό μικρού Αστυνομικού τμήματος στην περιοχή της Αγ. Σωτήρας, συνεπικουρούμενο από δομή Ο.ΚΑ.ΝΑ .
3.                     Ενίσχυση των εποχούμενων περιπολιών με αναλογία ανά κάτοικο μεγαλύτερη από άλλες περιοχές,  καθώς και ενίσχυση του θεσμού του Αστυνόμου της Γειτονιάς, με περισσότερες πεζές αλλά και εποχούμενες περιπολίες. 
4.                  Σθεναρή αντίσταση στην αδιανόητη και μόνο σκέψη για την κατάργηση του Α.Τ. Θρακομακεδόνων και επάνδρωσή του με ταυτόχρονη διάθεση περιπολικού (που δεν υπάρχει σήμερα). 
5.                  Την άσκηση κάθε έννομου  συμφέροντος και την κλήση εισαγγελικής παρέμβασης σε  κάθε περιστατικό ή σε κάθε παραβατική  συμπεριφορά, την οποία αντιλαμβάνεται και καταγράφει η Δημοτική Αστυνομία είτε αυτεπαγγέλτως είτε κατόπιν κλήσης δημότη. Το έργο της Δημοτική Αστυνομίας είναι ακριβώς αυτό, και όχι μόνο οι «αυτοψίες» σε καφέ της πόλης. 
6.                  Καθημερινοί έλεγχοι από ομάδες ΔΙΑΣ στα παρακάτω σημεία:  ΣΚΑ, Σταθμός Αχαρνών, Λεωφόρος Δημοκρατίας, στάσεις δρομολογίων ΟΣΥ 7,8,9,10, ΤΡΑΙΝΟΣΕ Σταθμός Αχαρνών 
7.                  Την επανεκκίνηση των κινητοποιήσεων προς το αρμόδιο Υπουργείο και την άσκηση κάθε νόμιμου μέσου για την απομάκρυνση του καταυλισμού ΚΑΠΟΤΑ.  
8.                  Την τροποποίηση του νόμου περί άσκοπων πυροβολισμών και παράνομης οπλοκατοχής και την μετατροπή του αδικήματος από πλημμέλημα σε κακούργημα. 
9.                  Την τροποποίηση του νόμου περί ναρκωτικών, ώστε η εμπορία να διώκεται ως απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και με ενδεχόμενο δόλο, τιμωρώντας έτσι ακόμα και τους ανήλικους που συλλαμβάνονται, με τις κατά νόμο για ανηλίκους προβλεπόμενες ποινές. Ενδεικτικά επιβάλλεται η κατάργηση των σχετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου. 
10.              Τη διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος με κατάλογο δράσεων, που πρέπει ν’ αναληφθούν για τη λύση του προβλήματος. 
            Σχετικά με πρόσφατες εξαγγελίες συναρμόδιων υπουργείων και φορέων, τα οφέλη (όταν και εφόσον προκύψουν) θα είναι μακροπρόθεσμα. Κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, αλλά είναι απαραίτητη προϋπόθεση να συνοδευτούν από αυστηρό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και από ασφαλιστικές δικλείδες  - προϋποθέσεις περί του αντιθέτου. Διαφορετικά υποψιαζόμαστε ότι θα είναι «μία από τα ίδια».  
            Δηλώνουμε απερίφραστα πως δεν πρόκειται να δεχτούμε παθητικά την συνέχιση μιας τέτοιας κατάστασης. Δεν είναι δυνατό, στο όνομα της οικονομικής κρίσης και του δήθεν αντιρατσιστικού αισθήματος, να αγνοούνται οι κοινωνικές ανάγκες, να καταπατώνται τα κοινωνικά κεκτημένα και κυρίως να καταργείται το θεμελιώδες και  κατοχυρωμένο συνταγματικό δικαίωμα, αυτό της ασφάλειας των πολιτών. Ο τόπος μας και οι άνθρωποί του άλλωστε στο πέρασμα των ετών έχουν αποδείξει ότι μπορούν να γίνουν τόπος φιλόξενος και γόνιμος για όποιον θέλει να ζήσει, να δημιουργήσει και να στεριώσει (τρανή απόδειξη η μακροημέρευση και πρόοδος χιλιάδων Ποντίων, Ελλήνων παλιννοστούντων και ομογενών που από τις αρχές της δεκαετίας του ’60 ζουν και δημιουργούν σε αυτόν τον τόπο).  Γι’ αυτό λοιπόν είναι η ώρα να διεκδικήσουμε όλα όσα αξίζουν στην πόλη μας τις Αχαρνές και όχι στο φτωχό Μενίδι που θέλουν να μας καταντήσουν. Αν κάποιοι αποφάσισαν ότι το μέλλον των Αχαρνών είναι ο «βούρκος», λογαριάζουν «χωρίς τον ξενοδόχο»….

1.      ΑΝΔΡΕΟΥ Η. ΣΤΕΙΣΥ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ) 
2.      ΒΑΘΗΣ Π. ΣΠΥΡΟΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΟΔΗΓΩΝ) 
3.      ΒΑΘΗΣ Π. ΣΩΤΗΡΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ) 
4.      ΒΑΡΕΛΑΣ  Μ. ΠΕΤΡΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ) 
5.      ΒΑΡΕΛΑΣ Μ. ΣΠΥΡΟΣ (ΠΟΛΙΤ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)
6.      ΒΛΑΧΟΣ Ν. ΑΓΓΕΛΟΣ (Ι.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
7.      ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Ι. ΠΑΝΤΕΛΗΣ (ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
8.      ΒΡΕΤΤΟΣ Ν.  ΠΑΝΤΕΛΗΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΟΔΗΓΩΝ) 
9.      ΓΚΟΛΕΜΗΣ Ι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΔΟΚΙΜΟΣ ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ)
10.  ΔΑΜΑΣΚΟΣ Δ.  ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Τ.  ΓΕΩΠΟΝΟΣ) 
11.  ΔΑΜΑΣΚΟΣ Δ. ΣΠΥΡΟΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ) 
12.  ΔΑΜΑΣΚΟΥ Ι. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ) 
13.  ΔΕΔΕΣ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)
14.  ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Α. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (ΙΔ.   ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
15.  ΔΙΠΛΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
16.  ΔΟΥΣΑΙΤΟΥ Θ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ) 
17.  ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ Α. ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)
18.  ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΕΜΠΟΡΟΣ) 
19.  ΚΑΖΑΝΑΣ Χ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ)
20.  ΚΑΛΟΓΡΑΝΗΣ  Α. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
21.  ΚΑΛΤΣΗΣ Ι. ΣΤΕΡΓΙΟΣ (ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)
22.  ΚΑΜΠΟΛΗΣ Π. ΗΛΙΑΣ (ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
23.  ΚΑΠΕΡΝΑΡΑΚΟΣ Π. ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ) 
24.  ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ (ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)
25.  ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
26.  ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΑΝ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ(ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ) 
27.  ΚΑΤΣΑΝΔΡΗΣ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΜΠΟΡΟΣ) 
28.  ΚΕΚΗΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΕΜΠΟΡΟΣ)
29.  ΚΛΑΔΙΑ ΑΝ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ)
30.  ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ Δ.  ΙΩΑΝΝΗΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ) 
31.  ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ Δ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ)
32.  ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ Κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ)
33.  ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ Θ. ΧΡΗΣΤΟΣ (ΚΑΘ. ΦΥΣΙΚ. ΑΓΩΓΗΣ) 
34.  ΚΟΥΤΣΟΛΛΕΛΟΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΧΗΜΙΚΟΣ)
35.  ΚΡΕΟΥΖΗΣ Χ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ)
36.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κ. ΜΙΧΑΗΛ (Δ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
37.  ΛΑΣΚΟΣ Α. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΦΥΣΙΚΟΣ)
38.  ΛΙΟΣΗ Π. ΕΙΡΗΝΗ (ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ)
39.  ΛΙΟΣΗ Γ. ΜΑΡΙΑ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ)
40.  ΛΙΟΣΗΣ Π.  ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Π.Ν.)
41.  ΜΑΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Π. ΦΩΤΕΙΝΗ (ΞΕΝΑΓΟΣ)
42.  ΜΑΜΑΚΟΣ  Ν. ΘΕΜΟΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) 
43.  ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ)
44.  ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ Π. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)
45.  ΜΑΝΩΛΑΡΟΣ Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΕΛ. ΕΠΑΓ/ΤΙΑΣ)
46.  ΜΑΝΩΛΑΡΟΥ Γ. ΜΑΡΙΑ  (ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
47.  ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Ν. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΕΜΠΟΡΟΣ) 
48.  ΜΑΡΙΝΗΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ ( ΕΛ. ΕΠΑΓ/ΤΙΑΣ)
49.  ΜΑΡΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ)
50.  ΜΑΡΙΝΗΣ Π.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ) 
51.  ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΙΩΤΗΣ Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΗΧ/ΚΟΣ ΑΥΤΟΚ/ΤΩΝ)
52.  ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΙΩΤΗΣ Σ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΦΟΡΟΤ/ΚΟΣ)
53.  ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
54.  ΜΕΡΙΣΟΓΛΟΥ  Γ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΕΜΠΟΡΟΣ) 
55.  ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΣ Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΙΑΤΡΟΣ)
56.  ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΥ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) 
57.  ΜΟΥΣΤΑΚΑΤΟΣ Θ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ (ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ) 
58.  ΜΠΑΛΑΣΚΑ Γ. ΜΑΡΙΑΝΝΑ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) 
59.  ΜΠΟΥΚΗΣ Κ. ΦΑΝΗΣ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ, Μ.Β.Α.)
60.  ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ) 
61.  ΝΙΚΑ ΑΝ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ) 
62.  ΝΙΚΑ Σ. ΕΛΕΝΗ (ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ) 
63.  ΝΙΚΑΣ Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΕΜΠΟΡΟΣ) 
64.  ΝΤΑΓΚΑ Σ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ) 
65.  ΠΑΓΩΝΑ Γ. ΣΟΦΙΑ (ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
66.  ΠΑΓΩΝΑ Γ. ΦΑΝΗ (ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
67.  ΠΑΓΩΝΑΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΕΛ. ΕΠΑΓ/ΤΙΑΣ)
68.  ΠΑΓΩΝΑΣ Β.ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ)
69.  ΠΑΓΩΝΑΣ Γ. ΣΠΥΡΟΣ (ΕΜΠΟΡΟΣ)
70.  ΠΑΓΩΝΑΣ Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΙΑΤΡΟΣ) 
71.  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΣΥΜ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ)
72.  ΠΑΠΑΣ Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) 
73.  ΠΑΠΑΧΑΝΤΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
74.  ΠΕΛΕΚΙΔΗΣ Μ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ)
75.  ΡΑΠΤΗΣ Γ. ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ) 
76.  ΣΙΔΕΡΗ Η. ΕΥΓΕΝΙΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΟΣ) 
77.  ΣΚΡΕΚΗΣ Λ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΙΑΤΡΟΣ)
78.  ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ Π. ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ) 
79.  ΣΤΑΜΟΥ Γ. ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)
80.  ΣΤΟΓΙΑΣ Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΗΧ/ΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚ. Μ.Β.Α.)
81.  ΣΥΜΕΩΝΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΣ (ΕΜΠΟΡΟΣ) 
82.  ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Α. ΦΩΤΕΙΝΗ (ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ)
83.  ΤΣΑΜΑΛΗΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ)
84.  ΦΥΤΑΣ Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΚΟΒΕΝΤΡΙ) 
85.  ΦΥΤΑΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΒΙΟΛΟΓΟΣ) 
86.  ΦΥΤΑΣ Χ. ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΛ. ΕΠΑΓ/ΤΙΑΣ)
87.  ΦΥΤΑΣ Χ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (ΕΛ. ΕΠΑΓ/ΤΙΑΣ)
88.  ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΥΠΟΓΡΑΦΟΣ)
89.  ΨΑΡΙΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ)

90.  ΨΑΡΙΑΝΟΣ Χ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου