Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με το “Νησί” άνοιξαν οι πύλες του 23ου Παιδικού Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών...

... που θα διαρκέσει έως 18 Ιουνίου


Με την παράσταση "Το Νησί" από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, ξεκίνησε το 23ο Παιδικό Φεστιβάλ 2017 του Δήμου Αχαρνών, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουνίου. 

Η πρώτη μαθητική παράσταση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών στις 31 Μαΐου 2017, ενώ οι υπόλοιπες παραστάσεις θα γίνουν, στο Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στον λόφο Προφήτη Ηλία ή στο Θέατρο "Σοφοκλής" στον Κόκκινο Μύλο σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. 

Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή μαθητών σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αχαρνών, νηπίων Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών, αλλά και παιδικών τμημάτων Πολιτιστικών Συλλόγων και φορέων του Δήμου Αχαρνών. 

Με αφορμή την έναρξη του 23ου Παιδικού Φεστιβάλ 2017 του Δήμου Αχαρνών ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: 
"Το Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών είναι μια αφορμή, για τους μαθητές των σχολείων, των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς και των παιδικών τμημάτων Πολιτιστικών Συλλόγων και φορέων του Δήμου Αχαρνών, να δείξουν τη δημιουργικότητα και την φαντασία τους. 
Τα παιδιά που συμμετέχουν γιορτάζουν την ολοκλήρωση μιας εκπαιδευτικής χρονιάς, με κέφι, χορό και τραγούδι στις 15 παραστάσεις που έχουν προγραμματιστεί για το φεστιβάλ. Η διαδικασία της εκπαίδευσης δεν περιλαμβάνει μόνο μαθήματα αλλά και καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργικότητα και αυτά αναδεικνύονται στις παραστάσεις των παιδιών". 

Στην εναρκτήρια παράσταση του 23ου Παιδικού Φεστιβάλ 2017 του Δήμου Αχαρνών παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών κ. Κώστας Καρυδάκης. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παράσταση 







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου