Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μοναδική γιορτή αθλητών, το Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού 2017 της ΔΗ.Φ.Α.


Σε  μια μοναδική γιορτή αθλητών, μετατράπηκε το "Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού 2017" της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο "Μπάμπης Χολίδης".

Η εκδήλωση "Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού 2017" σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του Προγράμματος "Άθληση για Όλους" που υλοποιεί η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών, όπου αθλούνται πάνω από 1.400 παιδιά όλων των ηλικιών.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν αθλητές από τα τμήματα, Ρυθμικής Γυμναστικής, Μουσικοκινητικής, Ταε Κβο Ντο, Πάλης, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Στίβου, Ποδοσφαίρου  και Παραδοσιακών χορών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, απόλαυσε τις γυμναστικές επιδείξεις των παιδιών και συνεχάρη τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τους εργαζόμενους της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών για την άριστη διοργάνωση και το σημαντικό έργο που προσφέρουν σε μια πολύ ευαίσθητη ομάδα, τα παιδιά και δήλωσε:
"Στιγμές όπως η σημερινή, με τόσα παιδιά και τόσους γονείς να τα καμαρώνουν, μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο.
Στα παιδικά πρόσωπα, διαφαίνεται η αγωνία για το τέλειο αποτέλεσμα της αθλητική τους επίδοσης, προκαλώντας  μας συγκίνηση, ενώ ταυτόχρονα  μας δημιουργούν και αισθήματα ευθύνης για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τη χαρά του αθλητισμού στα παιδιά".

Ο Δήμαρχος Αχαρνών ευχήθηκε στα παιδιά, καλή πρόοδο στα μαθήματα και στα αθλήματα και στους γονείς να είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους, γιατί αυτοί παραμένουν τα διαχρονικά πρότυπα των παιδιών και από αυτούς εξαρτάται αν θα ευδοκιμήσουν οι καρποί της μάθησης και της άθλησης στο σχολείο, τα γυμναστήρια και τα γήπεδα.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ευχαρίστησε τους συνεργάτες και εργαζομένους στη Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών, γιατί χάρη στις προσπάθειες και τον επαγγελματισμό τους υλοποιήθηκε με επιτυχία για μια ακόμη χρονιά το Πρόγραμμα "Άθληση για Όλους" στη Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών. Ευχαρίστησε επίσης τους γονείς των παιδιών που εμπιστεύονται τη Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών για την άθληση των παιδιών τους.

Στο "Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού 2017" παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Κώστας Σασαρίδης, η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Αχαρνών κα Λουίζα Κοσμίδου, o Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Παναγιώτης Πολυμενέας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θοδωρής Συρινίδης και η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών κα Όλγα Ποιμενίδου. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου