Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Θύμα αγέλης αδέσποτων σκύλων 19χρονη φοιτήτρια στις Εργατικές Κατοικίες στο Μενίδι


Επίθεση αγέλης αδέσποτων σκύλων έξω από το Ειδικό Σχολείο στις Εργατικές Κατοικίες του Προφήτη Ηλία στο Μενίδι, έπεσε την περασμένη εβδομάδα, 19χρονη φοιτήτρια που επέστρεφε το σπίτι της γύρω στις 7 και 30 το απόγευμα. 

Η 19χρονη κοπέλα είχε πάρει τον συνηθισμένο δρόμο για το σπίτι της από τον παράλληλο δρόμο της Λιοσίων και είχε μόλις περάσει μπροστά από το ειδικό σχολείο (βρίσκεται σχεδόν απέναντι από την εσωτερική πλευρά του Χολίδειου) που ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν λειτουργούσε, όταν συνάντησε τρία αγριεμένα σκυλιά να κινούνται αρχικώς απειλητικά σε δύο άλλα δεσποζόμενα που εκείνη την ώρα η ιδιοκτήτρια τους τα είχε βγάλει προφανώς για τη προγραμματισμένη τους βόλτα. 

Η αγέλη ωστόσο άφησε στη μέση τον “σκυλοκαυγά” και επιτέθηκε στην φοιτήτρια αρπάζοντας την από το τζίν παντελόνι το οποίο και της έσκιζαν με τα δόντια τους, ενώ στη συνέχεια άρχισαν να την δαγκώνουν με λύσσα στο πίσω μέρος των ποδιών της. 
Η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει έντρομη, όταν ένα άντρας που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην πυλωτή της πολυκατοικίας του αντιλήφθηκε το γεγονός και με αληθινή αυτοθυσία όρμησε στα σκυλιά τα οποία κι ευτυχώς στη θέα του, υποχώρησαν. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος που έσωσε την κοπέλα κινήθηκε με τόση ορμή προς το μέρος τους, ώστε να πέσει κάτω, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά ευτυχώς, τα γόνατά του. 
Ο ίδιος άνθρωπος εν συνεχεία οδήγησε τη φοιτήτρια σε κατάσταση σοκ στο διαμέρισμα της οικογένειάς του, όπου μαζί με τη σύζυγό του, της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσουν εκεί οι δικοί της οι οποίοι και την μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις αναγκαίες εξετάσεις. 

Μια εβδομάδα μετά με βαθύ τραυματισμό στο ένα της πόδι, τη χορήγηση αντιβίωσης και καθημερινές αλλαγές με γάζες για να αποφευχθεί τυχόν μόλυνση καθώς και έντονες μελανιές και στα δύο πόδια, δεν ανησυχεί για τα τραύματα του σώματος που με τον καιρό θα επουλωθούν... 
Αυτό που την ανησυχεί όπως εξομολογείται είναι, πως στη θέα ακόμη κι ενός αθώου σκυλιού ή στο άκουσμα γαυγίσματος, τρέμει η ψυχή της και φοβάται να κυκλοφορήσει ελεύθερα όπως πριν... 
Και φυσικά, δεν ρίχνει ευθύνες σε κανέναν. Ούτε στην κυρία με τα δεσποζόμενα σκυλιά που την άφησε αβοήθητη, ούτε στη αγέλη...
Αυτό που έκανε ως όφειλε, μόλις λίγο συνήλθε ήταν να επισκεφθεί μαζί με τους γονείς της το σπίτι του ανθρώπου που την έσωσε προκειμένου να τον ευχαριστήσει. 

Κι αν ο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ γράφει το θλιβερό περιστατικό, είναι για να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιες Υπηρεσίες, ξέροντας ωστόσο, πως το ζήτημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην πόλη των Αχαρνών είναι μεγάλο και δυσεπίλυτο...

Προσοχή κι επαγρύπνηση λοιπόν!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου