Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 10χρονου μαθητή αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών





Σε ένδειξη πένθους για την αιφνίδια και άδικη απώλεια του μαθητή της Ε' τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών μέχρι την ημέρα τέλεσης της Εξοδίου Ακολουθίας.

Ο μαθητής της Ε' τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, συμμετείχε την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2017, στις εκδηλώσεις του σχολείου του για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς, όπου κατέρρευσε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Συντετριμμένοι από το συμβάν, ο Δήμαρχος Αχαρνών και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο Παίδων για τη παροχή κάθε υποστήριξης προς την οικογένεια του μαθητή.

Εκ μέρους του Δήμου Αχαρνών, ο Δήμαρχος Αχαρνών εκφράζει, τη βαθιά θλίψη που φέρνει η αιφνίδια απώλεια του μαθητή και δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Αχαρνών στην οικογένεια του μαθητή, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει το τραγικότερο συμβάν που μπορεί να συμβεί σε γονείς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου