Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Το έργο αποκατάστασης πρανών στο ρέμα Εσχατιάς επίβλεψε ο Δήμαρχος Αχαρνών



Τις εργασίες για την αποκατάσταση πρανών στο ρέμα Εσχατιάς επίβλεψε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός. 

Το έργο υλοποιείται από τη Διεύθυνση Υδραυλικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής (Δ10), σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Υδραυλικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και τον Δήμο Αχαρνών.

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται είναι, ο καθαρισμός του ρέματος, η κατασκευή τοίχων αντιστήριξης με συρματοκιβώτια (σαραζανέτια) - όπου αυτό απαιτείται - αλλά και η προληπτική ενίσχυση της κοίτης του ρέματος. 

Με αφορμή την υλοποίηση του έργου στο ρέμα Εσχατιάς ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: 
"Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο που έχει προταθεί από τον Δήμο Αχαρνών με τη σημαντική συνδρομή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κου Θανάση Κατσιγιάννη και υλοποιείται από την Περιφέρει Αττικής, η οποία έχει την αρμοδιότητα επέμβασης στα ρέματα, καθώς και την συνδρομή της Γενικής Διεύθυνσης Υδραυλικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. 
Από τα μέσα Απριλίου και καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα πραγματοποιούνται εργασίες στο ρέμα Εσχατιάς με σκοπό τη θωράκιση και προστασία των οικιών και των κτιρίων που βρίσκονται παραπλεύρως της κοίτης του ρέματος και την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων"

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου