Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με στόχο την ανάδειξη ταλέντων και τη διαδημοτική συνεργασία το 1ο Φεστιβάλ Δημοτικών Ωδείων στον Δήμο Αχαρνών


Το 1ο Φεστιβάλ Δημοτικών Ωδείων πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αχαρνών το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού και τη συμμετοχή μουσικών συνόλων από τα Δημοτικά Ωδεία, της Νίκαιας, του Περιστερίου, του Ασπροπύργου και της Φυλής.

Το Φεστιβάλ Δημοτικών Ωδείων είναι μια διαδημοτική πρωτοβουλία που έχει σαν σκοπό να προβάλει και να αναδείξει τους σπουδαστές και παράλληλα να συμβάλλει στη συνεργασία των Δημοτικών Ωδείων, με την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών αλλά και την κατά πρόσωπο συνεργασία ταλαντούχων νέων καλλιτεχνών. 

Το 1ο Φεστιβάλ Δημοτικών Ωδείων διοργανώθηκε από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α), η οποία έχει την ευθύνη λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στις προσπάθειες της προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Α κας Μαρίας Ναυροζίδου και των εργαζομένων στην δημοτική επιχείρηση και το Δημοτικό Ωδείο Αχαρνών. 

Με αφορμή την πραγματοποίηση του 1ου Φεστιβάλ Δημοτικών Ωδείων στον Δήμο Αχαρνών, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: 
"Τα Δημοτικά Ωδεία αποτελούν διαχρονικό φυτώριο καλλιτεχνών και όλοι οι δήμοι έχουν να επιδείξουν σημαντικά επιτεύγματα των σπουδαστών τους. 
Καταξιωμένοι μουσικοί και καλλιτέχνες έχουν κάνει τα πρώτα τους "στέρεα βήματα" στα Δημοτικά Ωδεία. 
Το Φεστιβάλ Δημοτικών Ωδείων, πέρα από μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε και να γνωρίσουμε το ταλέντο, την πρόοδο και την εξέλιξη νέων καλλιτεχνών, μπορεί να αποτελέσει έναν εξαίρετο και αξιόλογο Διαδημοτικό Πολιτιστικό και Καλλιτεχνικό θεσμό. Ευχή και βούληση όλων μας είναι το φεστιβάλ να γνωρίσει, επιτυχία, διεύρυνση και αναγνώριση. Να γίνει ένας θεσμός με κύρος και παράλληλα μια γιορτή ταλέντου, χαρισματικών νέων ανθρώπων".

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου