Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Το εξ Αχαρνών Ποντιόπουλο Γιάννης Ξανθόπουλος ο νικητής του Rising Star


"Έτσι ξαφνικά!" - Πάρα πολύς ακόμη Γιάννης Ξανθόπουλος

Της Ελευθερίας Τριανταφύλλου 

Ποιος Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός; Ντέρμπι σαν το αποψινό, δεν έχει υπάρξει στα τηλεοπτικά χρονικά των μουσικών σόου και όχι μόνο! Εσείς όπως και το υπόλοιπο Πανελλήνιο γνωρίζετε σε τι αναφερόμαστε.
Κι αν ήσασταν σίγουροι για την πολυπόθητη αυτή νίκη από τον Γιάννη, εκείνος απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι... “η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά” και τελικά το νικητή! Το λαμπρό άστρο του Γιάννη Ξανθόπουλου έλαμψε απόψε,  περισσότερο από ποτέ, αφού κέρδισε στην κυριολεξία στον πόντο (72,28% έναντι 72,14%) τον πραγματικά άξιο αντίπαλο του στον τελικό του Rising Star Σωτήρη Καρυστινό και στέφθηκε νικητής του σόου.
"Σίγα τo νέo!” θα βιαστείτε ν' αναφωνήσετε! Παραδεχτείτε όμως πως όσο κι αν το “περιμένατε” και το “είχατε προβλέψει εσείς” χαρήκατε ειλικρινά για το δικό μας “παιδί με την κιθάρα”, που όχι ακριβώς “’Ετσι Ξαφνικά”(το τραγούδι που του χάρισε τη νίκη) γκρεμίζει τοίχους, τους ξαναχτίζει, σπάει το ένα μετά το άλλο όλα τα ρεκόρ και μπαίνει στα σπίτια και τις καρδιές μας...
Φήμες θέλουν την… 18η Απριλίου να θεωρείται από εδώ και πέρα επίσημη αργία κι επέτειος για την πόλη των Αχαρνών: Σχολεία και μαγαζιά κλειστά! Τα social media, αγαπητοί συμμαθητές και φίλοι του Γιάννη, θα γεμίσουν όχι άδικα φωτογραφίες και μηνύματα λατρείας και θαυμασμού στο πρόσωπό του -ακόμη και από τις μητέρες των κολλητών σας- και τέλος πάντων το Μενίδι και σύσσωμος ο Ποντιακός Ελληνισμός έχουν τα δίκια τους να αισθάνονται εθνικά υπερήφανοι και να πανηγυρίζουν ξέφρενα τη νίκη αυτή, σηκώνοντας τη γειτονιά τους στο πόδι!
Ναι... ένα παιδί χωρίς γνωριμίες και ανθρώπους “του χώρου”, με μόνα όπλα το ήθος, τη δουλειά, το πάθος, το ταλέντο, το χαμόγελο του, μια κιθάρα και φυσικά τη φωνή του αγγίζει την κορυφή και κερδίζει τι να λέμε τώρα... τις καρδιές μας! 
Καλή συνέχεια Γιάννη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου