Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μπαράζ εισβολών από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων - Στο Μενίδι το πυρπολημένο όχημά τους
Εκτός ελέγχου είναι πλέον η δράση των ληστών των χρηματοκιβωτίων που τα ξημερώματα εισέβαλαν σε δυο διαφημιστικές εταιρίες και μια εταιρία γραφικής ύλης στο Γέρακα, περνώντας από την μια εταιρία στην άλλη σπάζοντας την μεσοτοιχία με βαριοπούλες! Στη συνέχεια διέφυγαν με ένα toyota corola το οποίο πυρπόλησαν στο Μενίδι.

Στις 03:30 τα ξημερώματα, έξι άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά, εισέβαλαν σε κτίριο στην συμβολή των οδών Κομοτηνής και Ημαθίας στο Γέρακα. Αρχικά παραβίασαν παράθυρο ισογείου και εισήλθαν στο εσωτερικό της διαφημιστικής εταιρίας, "Fos Production" , χωρίς να έχει διαπιστωθεί από τις αρχές αν αφαίρεσαν κάποιο χρηματοκιβώτιο.
Στη συνέχεια έσπασαν με βαριοπούλες την μεσοτοιχία και πέρασαν στο εσωτερικό εταιρίας γραφικής ύλης με ην επωνυμία "ΑΕΠΚΑ" καταφέρνοντας να αφαιρέσουν ένα χρηματοκιβώτιο με άγνωστο χρηματικό ποσό.
Εν συνεχεία και με όλη τους την  άνεση έσπασαν άλλη μεσοτοιχία και μπήκαν σε μια ακόμη διαφημιστική με την επωνυμία "Oτζίλβυ" και έλεγξαν τους χώρους αναζητώντας κάποιο χρηματοκιβώτιο χωρίς ακόμη να έχει διαπιστωθεί αν το κατάφεραν.

Οι δράστες μετά τις 3 εισβολές απομακρύνθηκαν με ένα Τοyota Corola το οποίο είχαν κλέψει στις 23 Απριλίου από την Νέα Φιλαδέλφεια. Το όχημα βρέθηκε καμένο στις 05:30 τα ξημερώματα στην  συμβολή των οδών Κεραμιδίου και Νούσης στο Μενίδι, ενώ στο εσωτερικό του υπήρχαν δυο άδεια χρηματοκιβώτια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου