Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Γενική Συνέλευση μετά τιμητικών διακρίσεων στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αχαρνών






Τη Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του Συλλόγου η τακτική μετ’ αρχαιρεσιών Γενική μας Συνέλευση, η εξέλιξη της οποίας συμπεριλάμβανε καταρχάς ένα σύντομο χαιρετισμό στα παρευρισκόμενα μέλη του απερχόμενου Προέδρου Κου Σωτηρίου Αθανάσιου και μετά την εκλογή του Κου Φουρνάρη Θεοχάρη ως Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης, απονομή τιμητικών διακρίσεων στους: 
Κο Λούρη Κωνσταντίνο δημοσιογράφο και διαχειριστή – ιδιοκτήτη της κυνηγετικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο ιστοσελίδας iHunt, για την αμεσότητα και εγκυρότητα ειδήσεων και ρεπορτάζ που καλύπτουν κυνηγετικά και περιβαλλοντικά θέματα προάγοντας την αγαπημένη μας δραστηριότητα, και στον για πολλά έτη μέλος του Δ.Σ., έχοντας διατελέσει Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος, Κο Μπέλλο Γεώργιο, για την προσφορά και τη δύναμη ψυχής που τόσα χρόνια κατέθεσε στο σύλλογό μας.
 Τις απονομές πραγματοποίησαν κατά σειρά ο Πρόεδρος Κος Σωτηρίου Αθανάσιος και το νυν μέλος και για πολλά έτη Πρόεδρος Κος Λαζάρου Βασίλειος.

Στη συνέχεια και πριν πάρει το λόγο ο Ταμίας Κος Σταύρου Ιωάννης για την ενημέρωση των μελών για τα οικονομικά πεπραγμένα, υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά δίνοντάς του το λόγο, τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας Κο Γεωργιάδη Ιωάννη, ο οποίος απευθύνοντας χαιρετισμό τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης των κυνηγών γύρω από τους συλλόγους και τις οργανώσεις μας, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε αυτούς που επιβουλεύονται το κυνήγι. 

Η Συνέλευση έλαβε τέλος με την αναφορά των πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. καθώς και με την ψήφιση δια ανατάσεως της χειρός από τα μέλη, του Απολογισμού έτους 2016, Προϋπολογισμού έτους 2017 και της έκτακτης οικονομικής εισφοράς υπέρ της Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε., δίνοντας τη σειρά στη διαδικασία εκλογής νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής, η οποία εξελίχθηκε σε κλίμα ηρεμίας και απόλυτης τάξης. 

Κλείνοντας, ευχαριστούμε τα μέλη μας που συμμετείχαν στη Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες, μιας ιδιαίτερης ημέρας «Κυριακή των Βαΐων» και τελευταία ημέρα της μεγάλης έκθεσης «Κυνηγεσίας» που έλαβε χώρα στην Αττική.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 

 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΜΑΡΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου