Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στο έλεος των πρεζονιών οι κάτοικοι του Αη Δημήτρη Αχαρνών

Το θύμα που σωριάστηκε στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος περιέθαλψαν διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν αμέσως. Ωστόσο το ερώτημα γιατί η περιοχές του Αη Δημήτρη, της Αυλίζας και του Ζεφυρίου αποτελούν κέντρα διακίνησης ναρκωτικών παραμένει αναπάντητο από την Αστυνομία...
Ο Χριστός ανέβηκε στο Γολγοθά μια φορά. Οι κάτοικοι του Αη Δημήτρη Αχαρνών που βιώνουν την ανικανότητα του Κράτους να σταματήσει το εμπόριο ναρκωτικών ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά κάθε μέρα. 
Η περιοχή έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης για τα πρεζάκια όλης της Αττικής και οι κάτοικοι γίνονται, καθημερινά, μάρτυρες απίστευτων σκηνών, με κλοπές και διενέξεις που στοχεύουν στην εξασφάλιση της πολυπόθητης δόσης. Έναν από αυτούς τους καβγάδες, που οδήγησε τον ένα από τους δύο εμπλεκόμενους στο έδαφος με τραύμα από πέτρα στο κεφάλι απαθανάτισε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 2017 και ώρα 15:40 ο φακός του ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ.
Οι δύο τοξικομανείς λογομάχησαν έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου (πιθανόν για τη δόση) και ο ένας χτύπησε τον άλλο με πέτρα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος αιμόφυρτος. Ο δράστης συνελήφθη από την Αστυνομία ενώ το θύμα περιεθάλψε το προσωπικό του ΕΚΑΒ που έφτασε αμέσως. Ωστόσο, για ακόμα μια φορά η γειτονιά έζησε δραματικές σκηνές και μάλιστα μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.
Το ερώτημα είναι πότε η Αστυνομία θα συλλάβει τους εμπόρους που επιδίδονται ανενόχλητοι στη δραστηριότητά τους παρόλο που όλοι γνωρίζουν από ποια σπίτια τσιγγάνων προέρχονται τα ναρκωτικά και μάλιστα μέρα μεσημέρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου