Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ευχαριστήρια επιστολή στην Ένωση Γονέων Αχαρνών κι ευχές για τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου


Με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αχαρνών, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης και ιδιαίτερα την πρόεδρο κ. Παναγιώτα Γιαννάκου και τον Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Κατσιάρη για το ποσοτικό και ποιοτικό έργο που παρήγαγαν, την ανεκτίμητη προσφοράς τους στον τομέα της εκπαίδευσης και την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία τους με την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών για την επίλυση των λειτουργικών προβλημάτων των σχολικών μονάδων.

Επιπρόσθετα, εύχομαι ολόψυχα στα νέα μέλη του Δ.Σ.: Υγεία, Δημιουργικότητα, Πρόοδο και Δύναμη ώστε να συνεχίσουν το δύσκολο έργο που ανέλαβαν και να ανταπεξέλθουν εποικοδομητικά στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας.

Η διασφάλιση ενός ασφαλούς και δημιουργικού περιβάλλοντος και οι καλύτερες συνθήκες εργασίας που θα καλλιεργήσουν την κριτική ικανότητα, θα διευρύνουν τους πνευματικούς ορίζοντες των μαθητών μας και θα τους οδηγήσουν στην πρόοδο και την επιτυχία, αποτελούν πρώτιστο στόχο του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού, της Δημοτικής Αρχής και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης .

Στο δύσκολο αυτό έργο σας που αποσκοπεί στην αναβάθμιση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης θα είμαστε δίπλα σας σε όλες σας τις προσπάθειες. 

Γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες συνθήκες και τα λειτουργικά προβλήματα των σχολείων, σάς διαβεβαιώνω ότι θα παραμείνω αρωγός ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών οποτεδήποτε με χρειαστείτε και θα συνεχίζω να στηρίζω με κάθε δυνατό τρόπο δράσεις και προγράμματα που ενισχύουν τις προοπτικές και τις δυνατότητες των μαθητών μας.
Άλλωστε η καλύτερη δημόσια παιδεία χωρίς εκπαιδευτικά κενά και με ασφαλή κτίρια αποτελεί κύριο στόχο όλων μας.

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ  
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου