Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

«Να τι βγάζει το Μενίδι!» - Ξανθόπουλος και Σικοτάκης βάζουν διαχρονικά φωτιές! στις εκδηλώσεις του Πανηγυριού


Φωτορεπορτάζ Ελευθερία Τριανταφύλλου

Φωτιά στη σκηνή των εκδηλώσεων για το Πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής 2017 βάζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τα μουσικά αστέρια της πόλης μας Κωνσταντίνος Σικοτάκης και Γιάννης Ξανθόπουλος. Τα παιδιά αγαπούν την πόλη τους και το δείχνουν με κάθε δυνατή ευκαιρία, αφού στηρίζουν διαχρονικά με την παρουσία και το ταλέντο τους πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων εντός και εκτός Αχαρνών. 

Φήμες θέλουν τα ονόματα των δύο νεαρών τραγουδιστών να έπεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τις φετινές εκδηλώσεις του πανηγυριού μήνες πριν, μετά από απαίτηση του Fan κοινού τους! 
Έτσι φέτος και όχι άδικα ανέλαβαν την λαμπερή έναρξη των εκδηλώσεων και αποτελούν χωρίς υπερβολές «Το πρώτο όνομα» του προγράμματος!

Το θέμα είναι ότι δεν αγαπούν μόνο οι δύο νεαροί καλλιτέχνες και παιδικοί φίλοι το Μενίδι! Τα αισθήματα είναι αμοιβαία και γι’ αυτό και οι συμπολίτες τους, τους στηρίζουν με πάθος!

Έτσι το βράδυ της Τετάρτης 19 Απριλίου, οπότε οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν, η Κεντρική Πλατεία του Αγίου Βλασίου βούλιαξε από κόσμο. Ποιος Τσαλίκης; Ποιος Καλίδης; Δημότες από κάθε γωνία των Αχαρνών και όχι μόνο έσπευσαν να τους απολαύσουν και να τους χαρίσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα!




Όσο η ώρα περνούσε η αγωνία των θαυμαστών, που ανυπομονούσαν να τους δει στη σκηνή κορυφωνόταν και όχι άδικα! Οι νεαροί τραγουδιστές όμως πάτησαν πόδι και αποφάσισαν πως θα ήταν ανεπίτρεπτο ν’ αφήσουν το κοινό τους να περιμένει. Ανέβηκαν στη σκηνή και τα έδωσαν όλα! Κορυφαίες οι στιγμές της βραδιάς που ο Κωνσταντίνος Σικοτάκης ερμήνευσε το “Τα καράβια μου καίω”, τραγούδι με το οποίο συστήθηκε στο ευρύ κοινό -γιατί εμείς τον γνωρίζουμε καιρό τώρα- μέσω του Rising Star, αλλά και όταν ο Γιάννης Ξανθόπουλος τραγούδησε το ποντιακό τραγούδι “Πατρίδα μ’ αραρεύω σε” που ερμήνευσε και στον τελικό του παιχνιδιού προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στον ξεριζωμένο ποντιακό ελληνισμό του τόπου μας που τον συνόδευε συγκινημένος.




Τα παιδιά εντυπωσίασαν για ακόμη μία φορά όχι μόνο με το ταλέντο και τον άψογο επαγγελματισμό τους αλλά και με την εκρηκτική σκηνική παρουσία τους. Δύο αληθινοί -μα καθόλου δήθεν- σταρ έλαμψαν μπροστά στα φλας των φωτογράφων, φωτογραφήθηκαν και χαιρέτησαν τις θαυμάστριες -εντάξει και τους θαυμαστές- τους, ενώ ευχήθηκαν σε όλους “Χριστός Ανέστη” και Χρόνια Πολλά εν όψει Πάσχα. Επιπλέον, τόσο ο μεγάλος νικητής του σόου Γιάννης Ξανθόπουλος όσο και ο Κωνσταντίνος Σικοτάκης δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους συμπολίτες του για την αγάπη και την στήριξη τους στο παιχνίδι. Το σλόγκαν της βραδιάς μετά από όλα αυτά; “Να τι βγάζει το Μενίδι”!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά και live στιγμιότυπα














Δείτε και μερικά live στιγμιότυπα. 
Αν και πάσχουν στον ήχο, είναι ενδεικτικά της ατμόσφαιρας που επικράτησε
Γιάννης Ξανθόπουλος – Κωνσταντίνος Σικοτάκης 1 Κωνσταντίνος Σικοτάκης 1 Κωνσταντίνος Σικοτάκης 2 Γιάννης Ξανθόπουλος – Κωνσταντίνος Σικοτάκης 2 Γιάννης Ξανθόπουλος - “Πατρίδα μ’ αραρεύω σε” Γιάννης Ξανθόπουλος – Πανηγύρι Ζωοδόχου Πηγής 2017

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου