Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ευχαριστεί άπαντες για την επιτυχία του Πανηγυριού της Ζωοδόχου Πηγής η Μαρία Ναυροζίδου


H Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. Μαρία Χρ. Ναυροζίδου απόλυτα ικανοποιημένη για την επιτυχημένη οργάνωση και υλοποίηση του φετινού Πανηγυριού της Ζωοδόχου Πηγής θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς για την άψογη συνεργασία. 

Πρώτα από όλους την Νεανική Ορχήστρα της ΔΗ.Κ.Ε.Α. που κατάφερε με την εμφάνιση της να γεμίσει ασφυκτικά την Κεντρική Πλατεία την πρώτη μέρα του Πανηγυριού με τους Γιάννη Ξανθόπουλο, Κων/νο Σικοτάκη, Δανιηλίδη Νίκο, Δεληκωστίδη Μιχάλη, Μουρατίδη Γιώργο, Ρετσινά Γιάννη, Κτενά Ιάσωνα, Τσάτσα Μελίνα Καραγιάννη Όλγα, Ράπτη Αργυρώ, Αμανατίδη Κυριακή, Χαραλαμπίδη Αριστοτέλη. Την Καλλιτεχνική Επιμέλεια και ο συντονισμός ήταν από την επίβλεψη του Μιχάλη Σωτηράκη. 

Η Πρόεδρος συνεχάρη ένα ένα τα παιδιά για την επαγγελματική εμφάνισή τους και φυσικά τους Κων/νο Σικοτάκη, Γιάννη Ξανθόπουλο για την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά το talent show που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο μας. 

Επίσης το τμήμα Παραδοσιακών χορών της ΔΗ.Κ.Ε.Α. που άνοιξε την αυλαία των εκδηλώσεων, το Σύλλογο Αγ. Κων/νου, το Σύλλογο Παραδοσιακή Αναβίωση, το Σύλλογο Γυναικών Θρακομακεδόνων, το Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο "Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ", το Σύλλογο Θεσσαλών, το Σύλλογο Ηπειρωτών, το Σύλλογο Πελοποννησίων, το Λύκειο Ελληνίδων, το Σύλλογο Κρητών και την Εύξεινη Λέσχη "Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ". Τους οποίους ευχαριστεί ιδιαίτερα διότι συντελούν στην απόλυτη επιτυχία του Πανηγυριού. 

Τον Γιώργο Γιαννιά που έκλεισε το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας με λαϊκή συναυλία και τον Χρήστο Μενιδιάτη ο οποίος τραγούδησε μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη του για τον τόπο του. Την Χαρά Βέρρα με τον Νταβέλη, Τζούμα και Μπέκο που ολοκλήρωσαν τις εκδηλώσεις με παραδοσιακό χρώμα και άφθονο γλέντι. Φυσικά ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους που συντέλεσαν στην υλοποίηση του Πανηγυριού και κυρίως για ακόμη μία φορά τους ακούραστους συνεργάτες, υπαλλήλους της ΔΗ.Κ.Ε.Α. 
Η Πρόεδρος εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλους τους συντοπίτες μας και του χρόνου με υγεία.

Με εκτίμηση,
η Πρόεδρος Μαρία Χρ. Ναυροζίδου

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου