Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τον Μίμη Δομάζο τίμησε ο Δήμαρχος Αχαρνών



Το λεύκωμα «Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις» παρουσίασε ο πρώην Διεθνής ποδοσφαιριστής που έγραψε ιστορία τόσο με την καριέρα που διέγραψε όσο και με την αναγνωρισιμότητα του, Μίμης Δομάζος, σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αχαρνών το βράδυ της Δευτέρας 24 Απριλίου. Ο Μίμης Δομάζος αεικίνητος σαν να μην πέρασε μια μέρα αναφέρθηκε στο παρελθόν, τονίζοντας πως με πολλές δυσκολίες κατάφερε να γίνει αυτό που σήμερα όλοι θαυμάζουν, ένας άσσος του ποδοσφαίρου. 

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός καλωσόρισε τον Μίμη Δομάζο ενώ παράλληλα τον τίμησε προσφέροντας του μία πλακέτα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ένα αντίγραφο του Αρχαίου Θεάτρου καθώς και το βιβλίο της Μ. Πλάτωνος με την ιστορία των Αχαρνών.

«Ο Μίμης Δομάζος είναι ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι τιμή για τον Δήμο Αχαρνών να τον φιλοξενεί απόψε εδώ, καθώς εκτός από «μετρ» του ποδοσφαίρου, δίδαξε ήθος και ανθρωπιά όλα αυτά τα χρόνια. Ο «Στρατηγός» έχει να διδάξει πολλές τεχνικές μέσα από το Λεύκωμα του στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, όμως έχει να διδάξει και κάτι ακόμη πιο σημαντικό πώς να γίνουν σωστοί άνθρωποι!» δήλωσε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός. 

Τον Μίμη Δομάζο προλόγισαν οι παλαίμαχοι Αντώνης Αντωνιάδης ποδοσφαιριστής και Τάκης Παντέλης τερματοφύλακας που μαζί είχαν κατακτήσει τα ελληνικά γήπεδα.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση 










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου