Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ο Πληθωρισμός φιλοδοξιών τρώει την Αυτοδιοίκηση …

…πάει κόντρα στην « Επανάσταση » της Σοβαρότητας που έχει ανάγκη ο Τόπος

Ιωάννης Μίχας 
Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις εξελίξεις επίσημες και ανεπίσημες …. και γραφώ με την Ιδιότητα του Ενεργού Δημότη 

Αν οι εποχές ήταν άλλες, με χαρά θα λέγαμε καλή επιτυχία σε όλους τους επιδόξους και θα γελούσαμε με τη γραφικότητα του πανηγυριού. 

Αλλά λόγο της κρισιμότητας των καιρών, της σωρείας προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός και κατά συνέπεια ο ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ Λαός δεν μα επιτρέπονται τα γέλια. 

Αστέ που αν είσαι 40 και Ξέρεις τι σου γίνεται είναι πολύ δύσκολο να γελάσεις...! 

Ο Δήμος ΑΧΑΡΝΩΝ δεν είναι θεατρικό Μπουλούκι να πάρει ο καθείς το ρολό του και Ότι γίνει έγινε. 
Ο Δήμος ΑΧΑΡΝΩΝ δεν είναι επαγγελματική στάση ανεφοδιασμού για κανένα. Η ιδιότητα του Δημάρχου δεν μπορεί να είναι προσόν στο βιογραφικό ούτε και πολιτικό σκαλοπάτι για ανώτερη πολιτική θέση. 

Ο Δήμος ΑΧΑΡΝΩΝ Έπρεπε να είναι Δήμος Πρότυπο και δεν είναι ….!!! 

Η νέα εποχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται πρόσωπα και ομάδες ανθρώπων, που γνωρίζουν τα προβλήματα της πόλης, έχουν ζυμωθεί μέσα στην πόλη και είναι διατεθειμένοι και μπορούν να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις όποιες ικανότητες έχουν για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων . 

Η Φήμες , δηλαδή χωρίς σαφή δήλωση του κάθε ενδιαφερόμενου-«υποψηφίου» στην ουσία είναι αποπροσανατολισμός. Στερείται λαϊκής βάσης, εξυπηρετεί συμφέροντα, αποδυναμώνει οποιαδήποτε σοβαρότητα και δεν οδηγεί Πουθενά. 

Ο Πληθωρισμός φιλοδοξιών τρώει την Αυτοδιοίκηση . Πάει κόντρα στην « Επανάσταση » της Σοβαρότητας Που έχει ανάγκη ο Τόπος . 

Του Ιωάννη Μίχα 
ΟΙΝΟΛΟΓΟΥ - ΧΗΜΙΚΟΥ 
Πρώην και Επιλαχών Δημοτικού Σύμβουλου Αχαρνών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου