Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

ΑΛΜΑ στο Ναύπλιο! έκαναν οι Μαθητές του Σπύρου Βρεττού και του Γιάννη Καβαλιέρου










Ήταν ότι έπρεπε! Λίγες μέρες πριν τις Άγιες μέρες του Πάσχα και την τελική ευθεία για τις Πανελλήνιες, τις απολυτήριες αλλά και τις προαγωγικές εξετάσεις, οι καθηγητές και οι μαθητές των Φροντιστηρίων ΑΛΜΑ, έκαναν μικρή ανάπαυλα με μονοήμερη εκδρομή στο πανέμορφο και ιστορικό Ναύπλιο, την επομένη της Εθνικής Επετείου, την Κυριακή 25 Μαρτίου. 

Ψυχή της… χαρούμενης «αποστολής», οι ιδιοκτήτες και καθηγητές του ΑΛΜΑΤΟΣ Σπύρος Βρεττός και Γιάννης Καβαλιέρος που αν και άφησαν τους μαθητές τους ελεύθερους να περιδιαβούν ανέμελοι τα όμορφα σοκάκια του ιστορικού κέντρου του Ναυπλίου και να αγναντέψουν το Παλαμήδι και το Μπούρτζι, ωστόσο δεν τους άφησαν εντελώς χαλαρούς! 

Το «προσκύνημα» στις Μυκήνες θεωρήθηκε από τους καθηγητές ιερό χρέος, στο οποίο πάντως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με αληθινό ενδιαφέρον. 

Έτσι όχι μόνο επισκέφθηκαν το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο, μα και φωτογραφήθηκαν με κέφι! Όσο για το Παλαμήδι στο οποίο δυστυχώς δεν μπόρεσαν ν’ ανηφορίσουν καθώς εκείνη την ημέρα έτυχε να μην είναι ανοικτό για το ευρύ κοινό, δεν έμεινε απωθημένο. Απλά έγινε αφορμή για μια υπόσχεση… «Για… του χρόνου!»

Και του χρόνου λοιπόν! Μαζί με την ευχή για καλές γιορτές και καλή επιτυχία στις εξετάσεις που οσονούπω, έρχονται…

Ακολουθούν όμορφες εικόνες από την εκδρομή
(Θερμές ευχαριστίες στην μαθήτρια Χριστίνα Τσάκωνα που παραχώρησε στον ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ μεγάλο μέρος από αυτές) 







































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου