Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Η γυναίκα που έτρωγε πολλά και διάφορα στην τοποθεσία Πήδημα


Ο τίτλος είναι σκανδαλιστικός αλλά τα φαινόμενα απατούν.
Πρώτα πρώτα γιατί η γυναίκα είναι η φίλη μας Τούλα Καλογράνη. Ένας αδαμάντινος χαρακτήρας με μεγάλη προσφορά στα κοινά της πόλης, τόσο στα πολιτικά όσο και στα αυτοδιοικητικά. Ας θυμηθούμε το τελευταίο της επίτευγμα που ήταν η συμβολή της στην εκλογή του γαμπρού της Σωτήρη στο αξίωμα του Δημάρχου, αλλά και την τελευταία της αποτυχία, πέρσι τέτοια εποχή, που δεν κατόρθωσε να εκλεγεί Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών.
Αυτά ως προς τη φίλη μας την Τούλα. Ας έρθουμε τώρα στο Πήδημα.
Πρόκειται για το γνωστό χωριό του νομού Μεσσηνίας. Ανήκει στο δήμο Αρφαρών και απέχει 16 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα.
Το χωριό διαθέτει μεγάλο φυσικό πλούτο. Σε αυτό βρίσκονται οι πηγές Πηδήματος, που το νερό τους τροφοδοτεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Μεσσηνίας. Οι κάτοικοι του χωριού ασχολούνται κυρίως με τη γεωργία. Το χωριό πήρε το όνομά του κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας μετά από ένα τραγικό γεγονός: Πάνω από το χωριό, στο σημείο που αναβλύζουν μέχρι σήμερα οι πήγες υψώνονται απότομα βράχια. Από εκεί προτίμησαν να πηδήξουν (εξ ου και "Πήδημα") νεαρά κορίτσια ώστε να γλιτώσουν από τους διώκτες τους Τούρκους.
Φυσικά η είδηση δεν είναι ότι η Τούλα έφαγε πολλά και διάφορα στην τοποθεσία Πήδημα. Είναι ότι διατηρεί προσωπική ιστοσελίδα στο facebook και μάλιστα πολύ επιμελημένη. Οι φίλοι της μπορούν να τη βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.facebook.com/kalogranidimitra?fref=ts, όπου θα ενημερωθούν για τις πολλές και διάφορες δραστηριότητές της. 


Δηλαδή τα μοναστήρια που επισκέπτεται, τα σουαρέ με τις φίλες της, τα ηθικοπλαστικά της μηνύματα, τις ταβέρνες που προτιμάει και φυσικά τα ταξίδια της, με πρόσφατο την κρουαζιέρα που έκανε με το Σωτήρη και τη Λίζα στη Μικρά Ασία στη Σαντορίνη, Μύκονο κλπ.

Από όλες τις αναμνηστικές φωτογραφίες της κρουαζιέρας ξεχωρίζει εκείνη στη Μήλο, με φόντο το φουρτουνιασμένο Αιγαίο, την οποία η Τούλα έβγαλε από γυναικεία φιλαρέσκεια ρίχνοντας, άθελά της, το γάντι στην ντόπια σταρ Αφροδίτη της Μήλου.

 


Αγαπημένος της εχθρός, εκτός από το ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ, είναι κι ο Νίκος Φίλης στον οποίο ρίχνει ένα (ας μας επιτραπεί η λέξη) χεστήριο για τις δηλώσεις του περί της ποντιακής γενοκτονίας. Παράλληλα κρατάει επαφή με το ποντιακό στοιχείο μήπως ο Σωτήρης χρειαστεί καμιά ψήφο, δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.
Αγαπημένη της πολιτική οικογένεια είναι η οικογένεια Μητσοτάκη και η Τούλα δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τον Κυριάκο στην πρόσφατη επίσκεψη του τελευταίου στο Μενίδι. 
Εδώ να σημειώσουμε ότι η Τούλα είναι το μόνο άτομο που γκαντεμιάζει την οικογένεια Μητσοτάκη. Στην αναμέτρηση της Ντόρας με το Σαμαρά την είχε υποστηρίξει σθεναρά και μάλιστα είχε οργανώσει συγκέντρωση σε κεντρικό café της πόλης και τελικά την κατέστρεψε τη γυναίκα.

Αυτό που δεν πρέπει να χάσετε όλοι εσείς που θα ψάξετε το προφίλ της στο facebook είναι η τρομερή της φωτογραφία με το τηλέφωνο στο αυτί και τον επίτιμο στην πλάτη. 
Πρόκειται προφανώς για την περίοδο που η Τούλα είχε διατελέσει Πρόεδρος των Γυναικών της ΝΔ Μενιδίου και θυμίζει καταπληκτικά τη Θάτσερ, τη λεγόμενη σιδηρά κυρία και Πρωθυπουργό της Βρετανίας που εκείνη την εποχή κυριαρχούσε στο πολιτικό προσκήνιο. 

Δημοσιεύουμε, για να τονώσουμε τη μνήμη σας και μια φωτό της Θάτσερ με τον επίτιμο ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις μαζί της.  


Αυτά είναι τα τελευταία νέα από την Τούλα.
Νεότερα από την δραστηριότητά της θα έχουμε σύντομα, γιατί μπορεί το καλοκαίρι να επιδίδεται στις βόλτες της, αλλά ο χειμώνας είναι η εποχή της.
Αν μάλιστα προκηρυχθούν εκλογές, τότε πραγματικά δεν θα κρατιέται!!!
Ίδωμεν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου