Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ξαναζεσταίνει τη σούπα με Ντούρο ο Μουστακάτος

Ο Τάσος κι ο Σωτήρης (συν γυναιξί), στη συνεστίαση των συνταξιούχων Δημάρχων. Σιγά-σιγά συνειδητοποιεί κι ο δεύτερος ότι είναι ένας απόμαχος της αυτοδιοίκησης...
Να ξαναστήσουν το «έργο» του 2010 επιχειρούν Ντούρος και Μουστακάτος, δηλαδή να αναβιώσουν τη γνωστή πετυχημένη συνταγή που έφερε από τη μπροστινή πόρτα του Δημαρχείου τον πρώτο κι από την πίσω το δεύτερο.
Σε μια αποθέωση του παραγοντισμού, μέσω του οποίου χειραγωγήθηκαν, τα προηγούμενα χρόνια, οι εκλογές στα μέτρα του ντόπιου κατεστημένου, ο «Πατριάρχης» της παράταξης προσπαθεί να στηρίξει τον έντονα αμφισβητούμενο «Μητροπολίτη», στοχεύοντας στη δημιουργία ενός αντικασσαβικού μετώπου, ικανού να διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο στις εκλογές του 2019. 
Με πρόσχημα ένα κρασί σε γνωστή ταβέρνα, ο Μουστακάτος επεδίωξε, πριν από λίγες μέρες, με το αυξημένο, υποτίθεται, κύρος του, να πείσει τους δυο Βρεττούς (Σπύρο και Μιχάλη) να κατέβουν και πάλι με επικεφαλής το Σωτήρη. 
Το σχέδιο αυτό δεν του ήρθε από επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Το έχει στο μυαλό του από τότε που η κάλπη έβγαλε Κασσαβό και μάλιστα προσπαθεί να βάλει στο παιγνίδι και τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη. To παλικάρι του Λαού είχε δεχθεί ασφυκτικό man to man στο πανηγύρι του 2016 από τον Μουστακάτο που βρέθηκε, από το πουθενά, στο MUSEUM, με προφανή σκοπό να φέρει τον Πούτιν στο στρατόπεδο του Σωτήρη. 
Τα αποτελέσματα του μυστικού δείπνου δεν ήταν αυτά που προσδοκούσε ο Μουστακάτος:
Ο Σπύρος Βρεττός την έστριψε δια του αρραβώνας κι άλλωστε γι΄αυτόν δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να εξηγήσει στον κόσμο πως γίνεται να μην κάνει ο Ντούρος το 2014 (και να βγαίνει απέναντί του ως υποψήφιος Δήμαρχος) και ξαφνικά να του αρέσει το 2019. 
Ο Μιχάλης δεν κρατήθηκε και δήλωσε ξεκάθαρα πως ότι και να γίνει θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, προκαλώντας αν μη τι άλλο, αμηχανία στην ομήγυρη, αλλά και στο Ντούρο που κάνει υπομονή, εδώ και πολύ καιρό, παραβλέποντας, για λόγους τακτικής, τα ηγετικά ξεσπάσματα του Μιχάλη.
Το παλικάρι του Λαού δεν ενέδωσε, καθότι στόχος του ήταν και παραμένει να βάλει το Μενίδι στην Ρωσική Κοινοπολιτεία. Άλλωστε πήγε στη σύναξη επειδή δεν θέλει να κόψει τις γέφυρες με το Σωτήρη. 
Έτσι το μόνο που άφησε ο δείπνος στους συνδαιτυμόνες ήταν κάποιες επιπλέον θερμίδες. Κάτι εξαρχής αναμενόμενο, αφού δε συμμετείχε σε αυτόν η Τούλα Καλογράνη, που χωρίς πλάκα, ήταν η μαγείρισσα που έριξε το αλατοπίπερο στη σούπα του 2010. Έβαλε το νεοδημοκρατικό κερασάκι σε έναν παλαιοπασοκικό συνδυασμό, επενδυμένο με τεχνοκρατικό μανδύα…
Λογικά ο Μουστακάτος θα συνεχίσει την προσπάθεια να επανασυγκολλήσει την παράταξη, χρησιμοποιώντας το μεγάλο του όπλο, δηλαδή τη logo στιγμής…
Όσο για το Σωτήρη θα συνεχίσει να κάνει όνειρα. Όπως όλοι που κοιμούνται με αυτό το πλευρό

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου