Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ανελέητο «ξύλο» Κασσαβού σε Ντούρο στο Δημοτικό Συμβούλιο

-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΑΝΕΙΟ 36 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ 2012
-ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ
-ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ
-ΑΦΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα. Ο Κασσαβός έχει επιτεθεί στο Ντούρο και του σύρει τα εξ αμάξης
Ο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ είχε συστήσει στην παράταξη του Ντούρου να μην ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη και να μην παριστάνει το συμβουλάτορα για τα οικονομικά γιατί θα βρεθεί σε δεινή θέση ΚΛΙΚ ΕΔΩ, αλλά, ως συνήθως, τον αγνόησαν.
Κι ευτυχώς που στη συνεδρίαση της 12ης Σεπτεμβρίου 2016 είχε υποστεί βλάβη το σύστημα απευθείας μετάδοσης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί αλλιώς θα είχε γίνει καταγέλαστη σε όλο το Μενίδι.
Σε μια πρωτοφανή για το χαρακτήρα του έκρηξη οργής ο Κασσαβός αποκάλυψε ότι η παράταξη Ντούρου, που παριστάνει την αθώα περιστερά παρά το γεγονός ότι κληροδότησε το οικονομικό πρόβλημα στη σημερινή διοίκηση, είχε ζητήσει, το 2012, δάνειο ισοσκέλισης 36 εκατ. ευρώ και είχε επιμηκύνει το χρόνο αποπληρωμής των υφιστάμενων δανείων κερδίζοντας τριετή περίοδο χάριτος με αντάλλαγμα την επιβάρυνση του χρέους κατά 4,5 εκατ. ευρώ. Και συνέχισε καταγγέλλοντας ότι πίσω από τη λασπολογική επίθεση που υφίσταται ο ίδιος και η οικογένειά του βρίσκεται η παράταξη Ντούρου.
Μάλιστα κατέθεσε στα πρακτικά τη σχετική Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το δάνειο του Ντούρου και έδειξε ένα έγγραφο από το οποίο προκύπτει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που διαδίδουν σκοπίμως στην Πλατεία τα "παπαγαλάκια". Ότι δηλαδή εκείνος που έχει τεθεί σε αργία είναι ο Ντούρος και μέλη της παράταξής του. 
«Εκείνοι που έχουν τεθεί σε αργία, δηλαδή ο Ντούρος και μέλη της παράταξής του διαδίδουν ότι έχω τεθεί εγώ» σημείωσε ο Δήμαρχος Αχαρνών. Επίσης δήλωσε ευθέως ότι αν συνεχισθεί αυτή η πρακτική θα αναγκασθεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, παρόλο που όπως είπε, είτε γιατί ήταν τυχερός, είτε γιατί πρόσεχε, είτε γιατί το ήθελε ο Θεός, δεν έχει βρεθεί ποτέ στα δικαστήρια.
Προειδοποίησε, τέλος,  το Ντούρο και την παράταξή του ότι όταν ο Δήμος βρει το βηματισμό του στα οικονομικά θα αναζητήσει ενδεχόμενες πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες του ίδιου και των συνεργατών του.
Δείτε το σχετικό βίντεο από το ΑΧΑΡΝΟΡΑΜΑ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου