Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τεράστια διάκριση για μαθητή 2ου ΕΠΑΛ ΑΧΑΡΝΩΝ στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα


Την δεύτερη θέση στον κόσμο και το αργυρό μετάλλιο στα 200μ στον στίβο κατέλαβε ο Φλοριάν Στεφάν , μαθητής της Α Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ Αχαρνών όπου έχει για Καθηγητή Φυσικής Αγωγής τον Μάσσιμο Τσαλούχο .
Συγκεκριμένα στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στην Τραπεζούντα της Τουρκίας την Κυριακή 17 Ιουλίου και παρά την φοβερή ταλαιπωρία που πέρασε η Ελληνική αποστολή λόγω του πραξικοπήματος που συνέβη στη Τουρκία με πολλές ώρες αγωνίας αλλά και έλλειψης ύπνου και ξεκούρασης λόγω των αναταραχών στην περιοχή , κατάφερε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να καταλάβει την δεύτερη θέση στον κόσμο στα 200μ μαθητών Λυκείων χάνοντας για λίγο το χρυσό από τον Βραζιλιάνο αντίπαλο του .

Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για τον νεαρό μαθητή του Δήμου μας , που ήδη έχει τεράστιες επιτυχίες στο παλμαρέ του παρά το νεαρό της ηλικίας του. 
Θερμά συγχαρητήρια στο νέο  Αθλητή του τόπου μας και στον προπονητή του, κι ευχές από καρδιάς,  να καταφέρει να σηκώσει την Ελληνική σημαία και στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων στην επόμενη διοργάνωση του 2020.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου