Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Αποκλειστικό STAR: Εμπόριο ναρκωτικών σε απόσταση αναπνοής από σχολείο στις Αχαρνές!

Οι κινήσεις των εμπόρων ανάγκασαν το συνεργείο να απομακρυνθεί τρέχοντας - Πρώτη ανάρτηση 15/04/2016 23:00
Θύματα ληστειών πέφτουν καθημερινά γονείς και μαθητές σε σχολείο που βρίσκεται στην περιοχή των Αχαρνών. Οι μαθητές γίνονται αυτόπτες μάρτυρες αγοραπωλησίας ναρκωτικών σε απόσταση αναπνοής από το σχολείο τους.
Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα βλέπετε τη στιγμή που το τηλεοπτικό συνεργείο του STAR δέχεται επίθεση από άγνωστους στις Αχαρνές.
Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που το STAR κατέγραφε τις καταγγελίες καθηγητών αλλά και  μαθητών ότι σε απόσταση αναπνοής από το σχολείο τους γίνεται εμπόριο ναρκωτικών.
Οι τοξικομανείς που έφταναν κατά δεκάδες στη γειτονιά όπου διαμένουν ρομά επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες.
Όπως μπορείτε να δείτε διασχίζουν ένα μικρό χωμάτινο μονοπάτι πίσω από το σχολείο για να καταλήξουν στους εμπόρους και να πάρουν τη δόση τους ή για να γίνουν τα βαποράκια τους.
Οι τσιλιαδόροι κρυμμένοι πίσω από τα δένδρα παρακολουθούν τις κινήσεις μας. Οι μαθητές πίσω από τα κάγκελα μας προειδοποιούν καθώς όπως λένε τόσο οι ίδιοι όσο και οι γονείς τους έχουν πέσει θύματα ληστείας.
Οι πρώτες απειλές  αλλά και οι κινήσεις των εμπόρων  αναγκάζουν το συνεργείο να απομακρυνθεί τρέχοντας.Την τελευταία στιγμή μπαίνει στο αυτοκίνητο όταν ένας άντρας πετά μια πέτρα στο παράθυρο.
Δυστυχώς, η αστυνόμευση περιορίζεται σε κάποιες περιπολίες μπροστά από το σχολείο. Κανείς δεν τολμά να μπει στον οικισμό, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να μπορούν να πωλούν σχεδόν ανενόχλητοι ναρκωτικά και να ληστεύουν ανήμπορους μαθητές και γονείς. Τα στοιχεία είναι ενδεικτικά καθώς ένας αστυνομικός αντιστοιχεί σε 3.000 κατοίκους σε μια περιοχή όπου η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.

Για να δείτε το επίμαχο video, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: 
 http://www.star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου