Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συγκίνηση για τις ηχηρές απουσίες στην πίτα του ΕΥΚΛΕΙΔΗ

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ 














Συγκίνηση προκάλεσε ο νέος Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών «ο Καπετάν Ευκλείδης» Γιάννης Τοπαλίδης, ο οποίος στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιανουαρίου, αφιέρωσε το κομμάτι του, σε δύο ανθρώπους, που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο Σύλλογο κι έφυγαν νωρίς…
 Πρόκειται για τους πρώην Προέδρους Γιώργο Συρανίδη και Γιώργο Μωυσιάδη.
Ο νέος Πρόεδρος έκανε αυτή την αναφορά ανοίγοντας την εκδήλωση, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του «Καπετάν Ευκλείδη» που πλέον με ομόφωνη απόφαση, φέρει το όνομα του Γιώργου Μωυσιάδη.
Ο Γιάννης Τοπαλίδης στη συνέχεια θέλησε να τιμήσει αλλά και να ευχαριστήσει μερικά  νέα παιδιά του Συλλόγου και του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία συνεισφέρουν ουσιαστικά και άοκνα στο πολύτιμο έργο της Εύξεινης Λέσχης Αχαρνών.
Εξαίσια έναρξη καλωσορίζοντας τον κόσμο  έκαναν τα μικρά του χορευτικού, ενώ εύστοχη υπήρξε και η παρέμβαση του εφημέριου Μιχαήλ Κωνσταντινίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στο ζήτημα της Ποντιακής Γενοκτονίας.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης, μιλώντας με λόγια από καρδιάς για το έργο και τη δράση του ΕΥΚΛΕΙΔΗ, ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, εκπρόσωποι Ποντιακών Σωματείων και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 























Ιδού και μερικά χαρακτηριστικά Videos από την εκδήλωση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου