Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του Χάρη Δαμάσκου , Σπύρος


+ ΣΠΥΡΟΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ
Φωτο-ρεπορτάζ Γεώργιος Νιώρας 
Έφυγε   από την ζωή,  μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, ο πατέρας του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και συμπολίτη μας Χάρη Δαμάσκου, Σπύρος. Στην  αναγγελία  του  στο Facebook έγραψε : Η νεκρώσιμος  ακολουθία  εψάλη την   Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 στις  τρεις το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου Αχαρνών όπου συγγενείς και φίλοι  είπαν το τελευταίο αντίο στον Σπύρο Δαμάσκο. Η ταφή του έγινε αμέσως μετά στο Παλιό νεκροταφείο, στους οικογενειακό τάφο.
Συγκινητική στιγμή ήταν πως ο Χάρης Δαμάσκος ελάχιστα εικοσιτετράωρα πριν «φύγει» για την γειτονιά των Αγγέλων ο πατέρας του Σπύρος Δαμάσκος, στην εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών του αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας καθώς υπήρξε κυνηγός!
Στην εξόδειο ακολουθία, το "παρών" έδωσαν,  οι βουλευτές  Μάκης Βορίδης, Γωργία Μαρτίνου και Θανάσης Μπούρας, ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου, ο πρώην Νομάρχης Λεωνίδας Κουρής,  ο πρώην περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, η πρώην Αντιπεριφερειάρχης   Σταυρούλα Δήμου, οι πρώην Δήμαρχοι Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης και Αχαρνών Παναγιώτης Φωτιάδης και Τάκης Παπανίκας, ο Αντιδήμαρχος  Στάθης Τοπαλίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης  Βρεττός, ενώ στεφάνια απέστειλαν ο  νέος Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, οι βουλευτές  Βασίλης Κικίλιας και Μάκης Βορίδης, ο Δήμαρχος  Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, κ.α.
Ύστερα από επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνου, κατατέθηκαν χρήματα υπέρ του ιδρύματος «ΑΡΩΓΗ»
   

Αποχαιρετώντας τον πατέρα του,  μέσω Facebook, ο Χάρης Δαμάσκος έγραψαν : «Καλό ταξίδι πατέρα, καλά ψαρέματα εκεί που πας ... Μην ξεχνάς να μας φροντίζεις και να μας προστατεύεις, όπως έκανες πάντα. Σε ευχαριστώ για όλα». 

Τελετάρχης, το Γραφείο Τελετών  Γιώργου  Γκαγκαράκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου