Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις για τη γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων στις Αχαρνές


 













ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Με λαμπρότητα εορτάστηκε η γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων στις Αχαρνές ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου, προστάτιδας των ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας.
Η επίσημη δοξολογία τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Βλασίου, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, αιρετών του Δήμου Αχαρνών, και πλήθους πιστών, που τίμησαν με την παρουσία τους τη Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων. Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Σμήναρχος (Ι) Ζήσης Βασίλειος.
Μετά το τέλος της Δοξολογίας, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και απόδοση τιμών στο μνημείο του Μήτρου Λέκκα. Στέφανα κατέθεσαν εκ μέρους του Δήμου Αχαρνών, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Αντιδήμαρχος κ Χίος Αναστάσιος, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ Ιωάννης Δέδες εκπροσωπώντας το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο Σμήναρχος (Ι) Αλέξανδρος Μαρίνος εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Ταξίαρχος της Δ/νσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κ Κορδολέμης Παναγιώτης από την Ελληνική Αστυνομία, και ο Πλοίαρχος Καραγεώργος Γεώργιος, Διοικητής Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων από το Λιμενικό Σώμα. Επίσης, η κα Σακελαρόγλου Σμαράγδα, Διευθύντρια του 25ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών εκ μέρους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαρνών, ο κ Ελευθεράκης Αντώνιος, Διευθυντής του 5ου Γενικού Λυκείου Αχαρνών από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, και ο κ Δημήτρης Δημόπουλος μέλος του Δ.Σ. της ΙΛΕΑ.
Το παρών στον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων έδωσαν οι Βουλευτές Περιφέρειας Αττικής κκ Ιωάννης Δέδες και Θανάσης Μπούρας, ο κ Χίος Αναστάσιος, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού και Αναπληρωτής Δημάρχου, η κα Ελένη Σαχσανίδη Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, ο κ Συρινίδης Θεόδωρος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, η κα Ναυροζίδου Μαρία Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α., ο κ Γιώργος Δασκαλάκης Πρόεδρος ΔΗ.Φ.Α., ο κ Καρυδάκης Κων/νος Πρόεδρος της Α’ Σχολικής Επιτροπής, η κα Τουμανίδου Ευθυμιάδου Γεωργία Πρόεδρος Β’ Σχολικής Επιτροπής, ο κ Γκασούκας Νικόλαος Πρόεδρος Αρωγής, ο κ Κατσιγιάννης Θανάσης Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών. Επίσης, παρόντες ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Πεδιαδίτης Στέργιος, και Ρούσσας Κων/νος, ο Διοικητής του Α.Τ. Αχαρνών κ Μπουτσαρέλης Γιώργος, ο κ Καραγιώργος εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων Αχαρνών, ο Αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ κ Λουμάκος Παναγιώτης, και αντιπροσωπείες Στρατιωτικών από τα παρακείμενα Στρατόπεδα του Δήμου Αχαρνών.
Τέλος, τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων τίμησαν Πολιτιστικοί Τοπικοί Σύλλογοι της Πόλης, που η παρουσία τους έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στη γιορτή με τα παιδιά που συμμετείχαν στα χορευτικά τμήματά τους, και η Φιλαρμονική του Δήμου Αχαρνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου