Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Απίστευτη ανθρωποθάλασσα στην κηδεία του Γιώργου Μωυσιάδη

Χιλιάδες αριθμούσε ο κόσμος που βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αχαρνών και στο νέο Κοιμητήριο Αχαρνών για να απευθύνει το ύστατο χαίρε στο Γιώργο Μωυσιάδη...
Τον θεωρούσαν ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα του ποντιακού χώρου στο Μενίδι, παρόλο που δε χρειάστηκε να μετρήσει τη δημοτικότητά του στις εκλογές. Κι από τραγική ειρωνεία η δημοφιλία του μετρήθηκε την ημέρα της κηδείας του…
Ο λόγος για το Γιώργο Μωυσιάδη, ένα τυπικό παιδί οικογένειας παλιννοστούντων που βρέθηκε με την οικογένειά του στις Αχαρνές και κατάφερε να τον αγαπήσουν όλοι, πριν τους προκαλέσει αφόρητο πόνο εγκαταλείποντας, πρόωρα, τα εγκόσμια, το βράδυ της Κυριακής, 13 Σεπτεμβρίου 2015.
Ένα βουβό ανθρώπινο μαυροφορεμένο ποτάμι, που όμοιό του δεν έχει δει ποτέ το Μενίδι, τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία το απόγευμα της Τρίτης, 15 Σεπτεμβρίου 2015, πλημμυρίζοντας το νέο νεκροταφείο των Αχαρνών.
Το φέρετρό του, περιστοιχισμένο από παιδιά της Εύξεινης Λέσχης «καπετάν Ευκλείδης» σήκωσαν, τιμής ένεκεν, στους ώμους τους, διαδοχικά, οι δεκάδες των φίλων του.
Και πίσω οι απαρηγόρητοι συγγενείς και οι χιλιάδες των φίλων να θρηνούν τον άνθρωπο που θέλησε, αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα μέτρα και τα όρια που έθεσε μπροστά του η ζωή.
Κρίμα για την οικογένεια και τους φίλους του. Μα πάνω απ’ όλα κρίμα για τον ίδιο. 
Ήταν μόλις 38 ετών…
Δείτε την ανθρωποθάλασσα στο νέο κοιμητήριο Αχαρνών: 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου