Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

''Η Αμυγδαλέζα είναι κατεστραμμένη'' ...λέει ο Φλαμπουράρης



Δεν είναι ότι παίζουμε το παιχνίδι των συμβολισμών, η Αμυγδαλέζα είναι κατεστραμμένη έχει αφεθεί στην τύχη της και δεν μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο

''Δεν είναι ότι παίζουμε το παιχνίδι των συμβολισμών, η Αμυγδαλέζα είναι κατεστραμμένη έχει αφεθεί στην τύχη της και δεν μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο'', απάντησε Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, σε ερώτηση σχετικά με το λόγο που η κυβέρνηση δεν προτίμησε να μεταφέρει εκεί τους πρόσφυγες από τα νησιά.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ψήφο εμπιστοσύνης και στη συνέχεια σε εκλογές ο κύριος Φλαμπουράρης δήλωσε ότι θα ήθελε οι 162 σύντροφοί του να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. «Αν γίνει κάτι τέτοιο, δεν θα παραστεί ανάγκη να προχωρήσουμε σε εκλογές» σημείωσε.

Ο κ. Φλαμπουράρης υπογράμμισε ότι «όλη η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται ποιο είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει και σίγουρα κανείς από αυτούς δεν θα ήθελε να καταψηφίσει μια κυβέρνηση της αριστεράς η οποία αναγκάστηκε να προχωρήσει κάποια μέτρα». «Θα είναι αδικία αυτή η κυβέρνηση να πέσει από τους ίδιους της τους βουλευτές», τόνισε.

Σε σχέση με τους διαφωνούντες, ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι ελπίζει ότι τελικά οι σύντροφοί του θα καθορίσουν την φορά στο μονοπάτι που θα διανύσει και ότι η ψήφος εμπιστοσύνης θα σηματοδοτήσει το τέλος αυτής της ιστορίας.

ΠΗΓΗ: ΚΛΙΚ ΕΔΩ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου