Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σαν σε παλιά φιλόξενη γειτονιά το πανηγύρι στον Κόκκινο Μύλο

Σαν μια παλιά φιλόξενη γειτονιά, τότε που το πανηγύρι αποτελούσε κορυφαίο γεγονός στη ζωή των απλών ανθρώπων, ένιωσε όποιος βρέθηκε στον Κόκκινο Μύλο το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαΐου στις πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης. 

Αμέσως μετά τη Λιτάνευση όλος ο κόσμος, μικροί και μεγάλοι γέμισαν ασφυκτικά την τον περίβολο της εκκλησίας που πλημμύρισε από ήχους παράδοσης αλλά και μοντέρνες νότες. 
Στο παραδοσιακό πρόγραμμα τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν το Παιδικό, Γυναικείο, αλλά και το Τμήμα Παραστάσεων του Λαογραφικού – Χορευτικού Συλλόγου «ο Κόκκινος Μύλος», καθώς και τα χορευτικά των 4ου και 14ου Δημοτικών Σχολείων Αχαρνών , με χοροδιδάσκαλο τον Αχιλλέα Νταγιάντα, που έχει δώσει με τη διδασκαλία τους δείγματα γραφής στην εν λόγω περιοχή, αλλά και στο Δήμο Αχαρνών. 
Ξεχωριστή και η εντυπωσιακή εμφάνιση των Τμημάτων Μοντέρνου Χορού της ΔΗΚΕΑ με χοροδιδάσκαλο τον Σπύρο Κύκνα, που μέσα σε λίγους μόνο χορούς, κατάφερε να δείξει στο κοινό την άριστη ποιότητα της δουλειάς του. 
Πιστοί στο καθήκον τους και τα παιδιά της Λαϊκής Ορχήστρας της ΔΗΚΕΑ διασκέδασαν για μια ακόμη φορά τον κόσμο, δίνοντας επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό. 
Αξίζει σε όλους τους ένα μεγάλο μπράβο, με την ευχή, και του χρόνου! 
Ακολουθούν φωτογραφικά και ζωντανά στιγμιότυπα





































Ιδού και τα videos με τα χορευτικά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου