Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στο Γιάννη Πανούση ο Σύλλογος κατά της Εγκληματικότητας και των ναρκωτικών

Δελτίο τύπου
Συνάντηση με τον κ. Γιάννη Πανούση, Αναπληρωτή Υπουργό Δημοσίας Τάξεως, τον κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, Γενικό Γραμματέα Δημοσίας Τάξεως και τον κ. Βασίλη Μαστρογιάννη, Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού, πραγματοποίησαν στις 24/03/2015 εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συλλόγου κατά της Εγκληματικότητας και των Ναρκωτικών Δήμου Αχαρνών.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της νέας πολιτικής ηγεσίας για το πρόβλημα της εμπορίας των ναρκωτικών και της εγκληματικότητας που ταλανίζει περιοχές του Δήμου Αχαρνών (Αυλίζα, Χαραυγή, Άγιος Δημήτριος), καθώς επίσης και για όλες τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ο Σύλλογος προς την κατεύθυνση αυτή από την ίδρυσή του έως και σήμερα. 
Κατατέθηκαν οι προτάσεις του Συλλόγου, που είναι ήδη γνωστές στο σύνολο των δημοτών των Αχαρνών και συμφωνήθηκε ότι απαιτείται ένα συντονισμένο και οργανωμένο σχέδιο από την κεντρική εξουσία και όχι ημίμετρα ούτε πρόσκαιρες, αποσπασματικές και κατασβεστικές επιχειρήσεις για την εξυγίανση της περιοχής της Αυλίζας και ευρύτερα του Δήμου Αχαρνών. 
Επιπλέον, αναγνωρίστηκε ότι η μεταστέγαση μίας πολυδύναμης αστυνομικής αρχής στο εγκαταλελειμμένο και λεηλατημένο σχολείο της Αυλίζας αποτελεί ένα έργο που άμεσα μπορεί να πραγματοποιηθεί και να λειτουργήσει ως πυλώνας ασφάλειας στην περιοχή με συμβολικό και όχι μόνο χαρακτήρα.
Το θέμα της ηχορύπανσης βρίσκεται στην ατζέντα του Υπουργείου ώστε σε συνεργασία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης να υπάρξει η σχετική νομοθετική ρύθμιση, κατά προτίμηση στην επόμενη κατάθεση νομοσχεδίου. 
Στη συζήτηση κατέστη σαφές ότι θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις και θα προχωρήσουν οι σχετικές συνεργασίες με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, το Δήμο, τα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Οικονομικών και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να χτυπηθεί η εκτεταμένη παραβατικότητα στο Δήμο. 
Ο σύλλογός μας παραμένει σταθερός στις απόψεις και στους χειρισμούς προς όλες τις κατευθύνσεις, ανοικτός σε συνεργασίες, βάζοντας προτεραιότητες, βήμα-βήμα με στόχο την επίλυση του προβλήματος της εμπορίας των ναρκωτικών. 
Κάτι που αφήσαμε τόσα χρόνια όλοι μας να αναπτυχθεί με την ανοχή μας, την αδιαφορία μας, την αμέλεια ή το φόβο απαιτεί υπομονή, μεθοδικότητα, συμμετοχή όλων μας, πίστη, στήριξη και οργάνωση για να ξεριζωθεί. 

Για το Σύλλογο, ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου