Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Το γλέντησαν στο «Βυζάντιο» οι Αγιοδημητριώτες …

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - VIDEO- ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΩΡΑΣ 
Ο πρόεδρος του Αγίου Δημητρίου προσφέρει στην τυχερή της εκδήλωσης Αλίκη Λάμπρου, δωροεπιταγή για την αγορά τηλεόρασης τελευταίου τύπου 
Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Πολυμενέας και Θεόδωρος Συρινίδης 
Οι χοροί κράτησαν καλά ως το σούρουπο 
Ο εφημέριος του Αγίου Δημητρίου Κωνσταντίνος Πρίμπας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αχαρνείς Νίκο Λάμπρου 
Ο Θεόδωρος Συρινίδης άδραξε την ευκαιρία κι έριξε μια ζεϊμπεκιά 

Με απογευματινή χοροεσπερίδα, γιόρτασαν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 22 Φεβρουαρίου του 2015, τα μέλη και οι φίλοι του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου, Αχαρνών, στο οικογενειακό κέντρο «ΒΥΖΑΝΤΙΟ», οδός Αγίου Διονυσίου και Λαοδικείας. 

Πρόκειται για ένα Σύλλογο, από τους παλαιότερους στις Αχαρνές καθώς ιδρύθηκε το 1979 και όλα αυτά τα χρόνια, όλα τα Διοικητικά Συμβούλια έχουν μοχθήσει για την αναβάθμιση της συνοικίας. 

Όμως από λόγους και προθέσεις που δεν ειπώθηκαν ποτέ, σήμερα η περιοχή του Αγίου Δημητρίου με γνώση κι ευθύνη της Πολιτείας, είναι από τις πιο υποβαθμισμένες της πόλης των Αχαρνών και με πολλούς κινδύνους για τους πολύπαθους κατοίκους της. 
Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνοικία του Αγίου Δημητρίου, επιλέχθηκε την τελευταία δεκαετία, να μην ολοκληρωθούν τα έργα του Σ.Κ.Α, ο Προαστιακός να διέρχεται και να κάνει στάση στην γραμμή ασφαλείας και το πιο σημαντικό , άτυπα επέτρεψαν , να επισκέπτονται την περιοχή καθημερινά, εκατοντάδες τοξικομανείς. 
Σε ότι αφορά το σχέδιο πόλης, η πρώην Δημοτική Αρχή, με μια αιφνιδιαστική απόφαση το Δεκέμβριο του 2012, βεβαίωσε υπέρογκες εισφορές γης σε χρήμα, πάνω σε πλασματική αντικειμενική αξία. 
Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας , που έγινε την 1 Φεβρουαρίου 2015, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Πετρόπουλος, τα ανέφερε όλα αυτά, κυρίως προς ενημέρωση της νέας Δημοτικής Αρχής και του νέου Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού. 
Έτσι στον χαιρετισμό που έκανε στην αποκριάτικη συνεστίαση ο Πρόεδρος, περιορίστηκε μόνο σε ευχαριστίες για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του Συλλόγου με τις πιο θερμές ευχές τις δικές του και του Διοικητικού Συμβουλίου, για υγεία, αγάπη και προκοπή. 
Φιλόξενος χώρος το «ΒΥΖΑΝΤΙΟ», φρόντισε για τις ξεχωριστές γεύσεις που περιλάμβανε το πλούσιο μενού συνοδευόμενο από εξαιρετικό κρασί. Όσο για τον υπεύθυνο της μουσικής, πήρε άριστα, αφού το κέφι και ο χορός κράτησε μέχρι το σούρουπο.
Από πλευράς Δημοτικής Αρχής, παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι, Παναγιώτης Πολυμενέας και Θεόδωρος Συρινίδης. Το «παρών» έδωσε επίσης, ο Πρόεδρος του Πολιτισμικού Συλλόγου Αχαρνείς, Νίκος Λάμπρου, ενώ κοντά στο σύλλογο βρέθηκαν από την πλευρά της εκκλησίας, ο εφημέριος πατήρ Κωνσταντίνος Πρίμπας και το πνευματικό παιδί του ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως, Παναγιώτης Τσιλιβερδής.
Όσο για τη λαχειοφόρο αγορά, του Συλλόγου, περιλάμβανε ένα δώρο και καλό! Μια τηλεόραση τελευταίου τύπου, που στην δημόσια σε όλους κλήρωση, τυχερή αναδείχθηκε και την κέρδισε, η φίλη του Συλλόγου κα Αλίκη Λεφάκη.
Με τις καλύτερες εντυπώσεις οι 80 περίπου παρευρισκόμενοι, κατά την αποχώρηση, ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο για την φιλοξενία, ανανεώνοντας το ραντεβού για την αποκριά του επόμενου χρόνου. 
                          Δείτε live στιγμιότυπα από την αποκριάτικη συνεστίαση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου