Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης Natalia Vorobieva επισκέφτηκε τον Γιάννη Κασσαβό




Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός υποδέχθηκε τη Χρυσή Ολυμπιονίκη της Πάλης Natalia Vorobieva στο Δημαρχείο Αχαρνών την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου. Η Ρωσίδα αθλήτρια, που βρέθηκε στη χώρα μας για τις ολιγοήμερες διακοπές της συνοδευόμενη από τον προπονητή και τη συναθλήτριά της Victoria Shulgina, θέλησε να γνωρίσει από κοντά το Δήμαρχο κ Γιάννη Κασσαβό και τους καταξιωμένους με σημαντικές διακρίσεις και τίτλους στο χώρο της πάλης συναθλητές της, κκ Στάθη Τοπαλίδη και Γιώργο Σιδηρόπουλο.
Η Χρυσή Ολυμπιονίκης του Λονδίνου 2012 μίλησε με θερμά λόγια για την πόλη μας που φιλοξένησε τους Αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, και εξέφρασε τη λύπη της που, λόγω του φορτωμένου προγράμματός της, δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στη μεγάλη γιορτή «ΑΘΗΝΑ 2004 - 10 χρόνια μετά» που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Χωριό στις 4 Οκτωβρίου 2014. Ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί κάθε επιτυχία στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής, στον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς κ Στάθη Τοπαλίδη και στον Πρόεδρο της Επενδυτικής κ. Γιώργο Σιδηρόπουλο.
«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στη πόλη μας τη Natalia Vorobieva. Μια μεγάλη αθλήτρια, με πολλές και σημαντικές παγκόσμιες διακρίσεις στο ενεργητικό της. Πιστεύουμε στη δύναμη του Αθλητισμού και στο θετικό ρόλο του στη διάπλαση των νέων παιδιών. Ο Δήμος Αχαρνών στέκεται πάντα στο πλευρό των νέων αθλητών, ενώ σχεδιάζουμε δράσεις για την προώθηση του αθλητισμού σε όλες τις ηλικίες», δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κασσαβός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου