Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

"Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια" λέει ο ΣΕΒΑ για τις πλημμύρες στο Μενίδι

Σ.Ε.Β.Α.
Σύνδεσμος Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αχαρνών 
Σωκράτους 303, Αχαρναί, Τ.Κ. 13674, Τηλ. 6937 898200 Fax. 210 2440517
Α.Φ.Μ. 999900807 Αριθμός Πρωτοδικείου Αθηνών 1407-75
E-mail: sebaharnon@yahoo.gr
www.sevaharnon.blogspot.gr 
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΩΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 24-10-2014 
Κρατάει χρόνια αυτή η κατάσταση όπως λέμε κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Οι κυβερνήσεις και οι δημοτικές αρχές αλλάζουν αλλά η αλήθεια μένει και η αλήθεια είναι πως με την πρώτη σταγόνα βρόχινου νερού πλημυρίζει η πόλη. Πλημυρίζουν μαγαζιά, βιοτεχνίες, σπίτια, δρόμοι. Ζημιές χιλιάδων ευρώ χωρίς να νοιαστεί κανείς. Αυτή  την φορά ποιός θα πληρώσει τις ζημιές; Όπως πάντα ο κάθε βιοπαλαιστής φουκαράς, από τις πλάτες του και τις άδειες τσέπες του. 
Δεν φτάνουν τα χαράτσια, οι φοροεπιδρομές , οι ΕΝΦΙΑ, τα χρέη, η πτώση του τζίρου από την αναδουλειά, έρχονται και οι καταστροφές λόγω έλλειψης βασικών υποδομών (απορροής των βρόχινων νερών) που επιβαρύνουν την κατάσταση περισσότερο. 
Φαίνετε ότι οι πρωτοβουλίες για γιορτές-φώτα-χριστουγεννιάτικα δέντρα και λαμπιόνια -λευκές νύχτες- φωτογραφήσεις με ιλουστρασιόν προσωπικότητες δεν αφήνουν χρόνο ώστε το λιγότερο να δούμε την πραγματικότητα. 
Όταν ένα μήνα τώρα (24-9-2014 με αρ. πρωτοκόλλου του δήμου μας 75808) μένει αναπάντητη η πρόσκληση του ΣΕΒΑ προς την δημοτική αρχή ώστε να μας αναπτύξει το πρόγραμμα παρεμβάσεων και για τα βρόχινα νερά αφήνει ερωτηματικά. Μήπως η αδιαφορία και η σιωπή αυτή θέλουν να εξυπηρετήσουν μελλοντικά άλλα συμφέροντα; 
Πάντως  διαφυγόντα κέρδη λόγω έλλειψης υποδομών υπάρχουν.   
Το ΔΣ του ΣΕΒΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου