Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εξιχνιάστηκε η αρπαγή ανηλίκου στο Μενίδι

Πηγή: kathimerini.gr
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, η αρπαγή ανηλίκου, ηλικίας 14 ετών, στις 10 Οκτωβρίου του 2014 στις Αχαρνές Αττικής. 
Δράστες είναι τέσσερις αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 15, 19, 21 και 25 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, εκβίαση και ληστεία κατά συναυτουργία. 
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα το πρωί της 10ης Οκτωβρίου στις Αχαρνές τέσσερα άτομα, που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, προσέγγισαν το αγόρι που μετέβαινε στο σχολείο του και κάνοντας χρήση σωματικής βίας, τον ανάγκασαν να επιβιβαστεί στο όχημα και του αφαίρεσαν τα κλειδιά της οικίας του. 
Στη συνέχεια τον οδήγησαν σε σπίτι όπου παρέμεινε μαζί με έναν από τους δράστες. Οι υπόλοιποι τρεις αποχώρησαν και όταν επέστρεψαν τον έβαλαν πάλι σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και τον αποβίβασαν στις Αχαρνές. 
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Αχαρνών η μητέρα του ανηλίκου και κατήγγειλε ότι τις πρωινές ώρες άγνωστοι δράστες, χωρίς να υπάρχουν ίχνη παραβίασης της κεντρικής εισόδου του σπιτιού, είχαν μπει σε αυτό και είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και δύο κινητά τηλέφωνα. 
Ο ένας εκ των δραστών, ηλικίας 15 ετών, εντοπίστηκε στις 18 Οκτωβρίου το απόγευμα και συνελήφθη στις Αχαρνές. 
Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον αρμόδιο ανακριτή, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών συνεχίζεται. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου