Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Υποψήφιος Βουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ ο Γιάννης Τσούτσουρας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ
O κύβος ερρίφθη και ο συντοπίτης μας Γιάννης Τσούτσουρας ή Χασιώτης θα είναι υποψήφιος Βουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ, στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές. 
Ο Γιάννης, που ήταν πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ, στις Περιφερειακές εκλογές του περασμένου Μάη, παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ κι έχει εκλεγεί Γενικός Γραμματέας της Οργάνωσης στο Δήμο Φυλής.
Η απόφασή του οφείλεται στη θέλησή του να συμβάλει στην προσπάθεια για την αναβάθμιση της Περιφέρειας και κυρίως της Δυτικής Αττικής, όπου κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. 
Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο, που είναι γνωστός εξαιτίας της επαγγελματικής του ενασχόλησης με τη μουσική ως τραγουδιστής και συνθέτης. 
Είναι παντρεμένος εδώ και 33 χρόνια με τη Σοφία Τσούτσουρα κι έχουν τέσσερα αγόρια, τον Χρήστο, τον Δημήτρη, τον Μάριο και τον Κοσμά. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες και είναι ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής, αφού βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, παρόλο που είναι ΑΜΕΑ και υποβάλλεται στην επώδυνη διαδικασία της αιμοκάθαρσης.
Σίγουρα η υποψηφιότητά του είναι πολύ ενδιαφέρουσα και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα στους συμπολίτες που θα προτιμήσουν το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ στις προσεχείς εκλογές. 
ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 
Γεννήθηκα στη Χάσια το 1959 και κατάγομαι από πολύτεκνη οικογένεια. Πήγα στο εθνικό Ωδείο και άσκουσα το επάγγελμα του τραγουδιστή, Μουσικοσυνθέτη, Σύνθετη και στιχουργού.
Από τα ιδρυτικά μελή της Α.Ε.Π.Υ . Με το καλλιτεχνικό όνομα Γιάννης Χασιώτης. Υπηρέτησα στον Ελληνικό στρατό όπως όλοι οι πατριώτες μου. Το 1984 παντρεύτηκα τη Σοφία Σταμάτη του Δημήτριου και μεταναστεύσαμε στη Γερμανία. 
Αποκτήσαμε τέσσερις γιους το Χρηστό τον Δημήτρη τον Μάριο και τον Κόσμα και μέχρι σήμερα ζω με την οικογένεια μου. 
Μιλώ δυο ξένες γλώσσες και είμαι συνταξιούχος αναπηρίας καθώς υποβάλλομαι στη διαδικασία της αιμοκάθαρσης. Είμαι μέλος της πανελλήνιας ομοσπονδίας νεφροπαθών Ελλάδος. 
Κύριο μέλημα μου είναι η καταπολέμηση της φτώχιας για μια ανθρώπινη διαβίωση στους αδικημένους συμπατριώτες μου της Δυτικής Αττικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου