Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στον "Αέρα" "Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ"



Ήταν προφανές ότι ένας από τους διακαής πόθους τους συντοπίτη μας και δραστήριου "Κοκκινομυλιώτη" Αντώνη Σουλακέλη ,ήταν να γίνει εκδότης.Το πρώτο πετυχημένο διαδικτυακό του βήμα ήταν η ομάδα που δημιούργησε στο Face Book, με τον τίτλο "ΛΥΚΟΤΡΥΠΑ - ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΑΙ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ" ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Και τώρα έρχεται το δεύτερο με την δημιουργία της ηλεκτρονικής εφημερίδας "Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ"
Ο ίδιος ανακοίνωσε τη δημιουργία της μέσω face Book ζητώντας να βάλουμε όλοι ένα χεράκι ώστε να διαδοθεί η είδηση.
"ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ …!!! Σε 0n-line σύνδεση …!!! 
Πατάμε τον τίτλο ‘’Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ‘’και μπαίνουμε στην εφημερίδα μας !!! 
Είμαστε σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ στάδιο, αλλά πλέων με ένα κλικ και η εφημερίδα μας μπροστά στα μάτια δεκάδων, χιλιάδων και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε εκατομμυρίων αναγνωστών. 
Δεξιά στην κάθετη μπάρα ΟΛΑ τα άρθρα και τα θέματά μας …!!!
Και οι πρώτες διαφημίσεις μας !!! 
Διαδώστε το να μας διαβάζουν…!!!
Το ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ είναι ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ με Βιογραφικά στοιχεία για τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΥΛΟ, και από ηθικής άποψης και αναγνώρισης ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ Και ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΧΑΡΙΣΤΩ στους ΠΡΩΤΟΥΣ αλλά και σε άλλους ΚΟΚΚΙΝΟΜΥΛΙΩΤΕΣ που άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο με τον κασμά, το φτυάρι , την τσάπα, και την τσουγκράνα έσκαψαν και διαμόρφωσαν αυτόν τον ευλογημένο τόπο…!!! 
Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι Νεότεροι …!!! 
ΣΥΝΤΟΜΑ μπαίνουμε στην καθημερινότητα και στην ροή των γεγονότων …!!!" έγραψε με το δικό του γνωστό - προσωπικό στυλ ο Αντώνης Σουλακέλης. 
Πατήστε λοιπόν κλικ εδώ http://ifonitoykokkinoymylou.blogspot.gr/ για την Φωνή του Κόκκινου Μύλου, με την ευχή οι ειδήσεις της, να είναι πάντα ευχάριστες. 

1 σχόλια:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΟΥΛΑΚΕΛΛΗΣ είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά την Δημοσιογράφο Εύη Τριανταφύλλου και την : Ηλεκτρονική εφημερίδα των Αχαρνών : Μενιδιάτης- Για την προβολή της ΝΕΑΣ μου προσπάθειας που είναι η Ηλεκτρονική εφημερίδα του Κόκκινου Μύλου με την επωνυμία ΄΄ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ΄΄ τίτλος ο οποίος προέκυψε πρόσφατα μέσα από την 25ήμερη ψηφοφορία στην ηλεκτρονική σελίδα-ομάδα : ΛΥΚΟΤΡΥΠΑ-ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΑΙ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ, (και που έχω την τιμή να διαχειρίζομαι ) ανάμεσα σε 9 τίτλους , και που αρκετούς από αυτούς τους πρότειναν τα μέλη και οι φίλοι της σελίδας μας , μια πρωτοποριακή και δημοκρατική διαδικασία και για αυτή τους την συμμετοχή, τους ευχαριστώ θερμά.
Οφείλω λοιπόν μια ΠΡΩΤΗ καλοπροαίρετη εξήγηση για τον λόγο ύπαρξης της ηλεκτρονικής μορφής αλλά και του έντυπου φύλλου …!!!
Α) ΛΟΓΟΣ & ΣΚΟΠΟΣ της προσπάθειας μας και μάλιστα κυρίαρχος είναι η καθημερινή (ηλεκτρονικά) και δίμηνη ( έντυπη ) ενημέρωση ,πρωτίστως των συντοπιτών μας για όλες τις κοινωνικές πολιτιστικές, αθλητικές , και όποιας άλλης δραστηριότητας πέφτει στην αντίληψή μας που οργανώνονται από ΚΟΚΚΙΝΟΜΥΛΙΩΤΕΣ και όχι μόνο.
Β) ΣΚΟΠΟΣ & ΛΟΓΟΣ της προσπάθειας μας παράλληλα είναι να αποτελέσουμε μοχλό πίεσης και απαίτησης προς την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ , αλλά και άλλες ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΡΧΕΣ Υπουργεία κλπ και όχι μόνο ,προκειμένου κάποιοι από τους παραπάνω κυρίους να μας δουν στα μάτια χωρίς να αλληθωρίζουν και να εθελοτυφλούν σε βάρος μας κατατάσσοντας εμάς και την περιοχή μας στην δεύτερη κατηγορία ανθρώπων αλλά και παροχών στην περιοχή μας.
Στην κατεύθυνση της προβολής και προώθησης για την λύση των τεράστιων προβλημάτων που δεσπόζουν στην περιοχή μας , μιας περιοχής που κατά γενική ομολογία είναι παραμελημένη έως και σήμερα, σχεδόν ξεχασμένη από ΟΛΟΥΣ τους διαχρονικά διοικούντες της πόλης μας.
Και κάτι πολύ προσωπικό ,πραγματικά είναι μια προσπάθεια που εμπεριέχει πολύ μεράκι και πολύ αγάπη, πολύ ρομαντισμό αλλά και πολύ ΜΕΓΑΛΗ προσπάθεια για την περιοχή μας, και όπως προείπα πολύ, πολύ ΑΓΑΠΗ…!!!
Το ευτύχημα είναι ότι υπάρχουν ακόμα συνοδοιπόροι !!!
Μακάρι βέβαια να ήμασταν περισσότεροι !!!
(και μακριά από εμένα τα περί διακαεί πόθου περί (εκδότου )
Ένα διακαεί πόθο διαθέτω να βλέπω την περιοχή μου να αναβαθμίζεται να εξελίσσεται και να βελτιώνεται συμβάλλοντας στην γενικότερη και ελκυστικότερη εικόνα της πόλης μας)
Για ΕΜΑΣ …για ΟΛΟΥΣ μας…!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι …!!!

Δημοσίευση σχολίου