Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Γιαννακόπουλος – Γκασούκας και Χίος σε Δημοτική Φροντίδα – «Αρωγή» και Πνευματικό Θρακομακεδόνων

Ορκωμοσία μελών Δ.Σ. των ΔΗ.Φ.Α., ΑΡΩΓΗ και Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, η ορκωμοσία των Διοικητικών Συμβουλίων της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α.), του Κέντρου Ατόμων με ειδικές ανάγκες “ΑΡΩΓΗ”, και του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων. 
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός ευχήθηκε καλή θητεία σε όλα τα νέα μέλη και ιδιαίτερα στους κκ Γιαννακόπουλο Δημήτρη (Πρόεδρο ΔΗ.Φ.Α.), Γκασούκα Νίκο (Πρόεδρο “ΑΡΩΓΗ”), και στον Αντιδήμαρχο Διοίκησης και  Θρακ/νων Αναστάσιο Χίο (Α’ Αντιπρόεδρο Π.Κ.Θ.). 
Σε αποστροφή του λόγου του, ο Δήμαρχος κ Κασσαβός υπογράμμισε: «Σε εποχές δύσκολες για όλους μας, ο Δήμος Αχαρνών μέσω των δημοτικών του επιχειρήσεων, καλείται να επιτελέσει ένα μεγάλο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο: Να στηρίξει και να ενισχύσει τους δημότες που βάλλονται από την οικονομική κρίση. Πρέπει όλοι μας να φανούμε αντάξιοι της ευθύνης που αναλαμβάνουμε και των προσδοκιών που δημιουργήσαμε. Αυτό είναι ένα στοίχημα που πρέπει να το κερδίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου