Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Περιβαλλοντική εκπαίδευση με παιχνίδια στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών

Στα πλαίσια της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα σχολεία του Δήμου μας και κατόπιν των σχετικών εγκρίσεων από το Υπουργείο Παιδείας, σας ενημερώνουμε ότι από την νέα σχολική χρονιά 2014-2015 θα ενταχθεί στο σχολικό πρόγραμμα των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η παρουσίαση του εκπαιδευτικού μας παιχνιδιού για το Περιβάλλον «ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΟΦΥΛΑΚΕΣ».
Στόχος του παιχνιδιού είναι να αναπτυχθεί η αγάπη, ο θαυμασμός και η περιέργεια των παιδιών για τον κόσμο που τα περιβάλλει και κατ’ επέκταση να κινητοποιηθεί το ενδιαφέρον τους για την προστασία του και για περαιτέρω έρευνα. Μέσα από το παιχνίδι τα ενημερώνουμε για τις νέες τάσεις και τις τελευταίες εφευρέσεις της επιστήμης, που ως στόχο έχουν την αειφορία και την βιώσιμη ανάπτυξη, με σκοπό να εμπνεύσουμε τα παιδιά ως μελλοντικούς επιστήμονες, πολιτικούς, νομοθέτες εφευρέτες και πολίτες της πόλης μας. 
Τα ενδιαφερόμενα σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια) μπορούν να επικοινωνούν για την συμμετοχή τους με τους αρμοδίους υπαλλήλους του Δήμου:
κα Παπαδονικολάκη Ελευθερία 2132072304 και
κα Μαρούγκα Ελένη 2132072453 


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου