Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Γιάννης Κασσαβός: Υπάρχουν συμπολίτες μας που κρύβονται στις ουρές για τα συσσίτια της Παναγίτσας

ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
Υπερθεμάτισε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, σχετικά με το θέμα «Μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους» που έφερε προς συζήτηση και ψήφιση η Λαϊκή Συσπείρωση Αχαρνών. 
«Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι επιλέξαμε να το βάλουμε πρώτο θέμα προς συζήτηση και άκουσα με ιδιαίτερη προσοχή του Ομιλητές. Συστήσαμε προ τριημέρου την Επιτροπή για τα ζητήματα της διακοπής ρεύματος σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το Υπουργείο Εσωτερικών και ξεκινάμε άμεσα την επίλυση ζητημάτων που αφορούν συνδημότες μας αρχής γενομένης από τον Καταυλισμό Καποτά. Θα θέλαμε σε αυτή την προσπάθεια και τη δική σας συμμετοχή» επεσήμανε ο Γιάννης Κασσαβός απευθυνόμενος στη Λαϊκή Συσπείρωση και στη Λαϊκή Επιτροπή Αχαρνών, προσθέτοντας τα εξής: 
Οι άνεργοι στην πόλη μας είναι σαφώς περισσότεροι από τις επίσημες καταγραφές του ΟΑΕΔ, που κάνουν λόγο για 10.000. Εμείς ως νέα Δημοτική Αρχή θέλουμε να επικαιροποιήσουμε την προηγούμενη απόφαση που είχε πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο, επίσης μετά από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αχαρνών, 
η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και τη μείωση Δημοτικών Τελών σε ευπαθείς ομάδες συνδημοτών μας. 
Επίσης δημιουργήσαμε μια νέα Αντιδημαρχία για θέματα Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την Κοινωνική Υπηρεσία και να διατρανώσουμε τη φωνή μας ενάντια στην Πολιτεία. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε σε διεκδικήσεις, προκειμένου να κρατήσουμε όρθιους συντοπίτες μας, που κρύβονται στις ουρές της Παναγίτσας για τα συσσίτια. Υπάρχουν συμπολίτες μας που βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα 2μηνα, τα 5μηνα και τα προγράμματα Voucher είναι ημίμετρα, αλλά κοιτάμε να αξιοποιήσουμε ότι μπορούμε, προκειμένου να δώσουμε έστω και μια μικρή ανάσα σε άνεργους συντοπίτες μας. 
Πιστεύω πως το ζήτημα της ανεργίας στην πόλη των Αχαρνών δεν είναι όπως σε άλλες, αλλά πολύ πιο έντονο. Το ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης θα πρέπει να γίνει ομόφωνα αποδεκτό και να το υλοποιήσουμε» κατέληξε για το θέμα ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός. 

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Συγχαρητήριά σε όλο το σώμα και ιδιετερα στον Δήμαρχο

Δημοσίευση σχολίου