Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Οδυσσέας Καμπόλης: Για το ζήτημα της ανεργίας πρέπει να γίνουμε όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις πιο διεκδικητικές

Ο Οδυσσέας Καμπόλης κατά την τοποθέτησή του στην συνεδρίαση της 16ης Οκτωβρίου 
Απόλυτα σύμφωνο, βρήκε τον επικεφαλής της παράταξης «ΑΧΑΡΝΕΙΣ» Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση, Οδυσσέα Καμπόλη, το θέμα «Μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους» που έφερε προς συζήτηση και ψήφιση η Λαϊκή Συσπείρωση Αχαρνών στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 16 Οκτωβρίου.
«Συμφωνούμε απόλυτα με τα αιτήματα που θέτει η Λαϊκή Συσπείρωση Αχαρνών και τα υπερψηφίζουμε. Πολλά από αυτά τα αιτήματα άλλωστε τα είχαμε ως προτεραιότητες στο Πρόγραμμα της παράταξής μας. Το Κράτος Δικαίου έχει καταρρεύσει και η ανάγκη να το ανορθώσουμε είναι επιτακτική. Ο Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη έθεσε τους τέσσερις πυλώνες της Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ που σε λίγο καιρό θα είναι κυβέρνηση και θα δώσει ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα. Δεν χρειάζεται να γίνω πιο αναλυτικός σε ότι αφορά στην ομιλία του, που έδωσε σαφείς απαντήσεις στο ζήτημα της ανεργίας, γιατί οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτό το θέμα, είναι ήδη γνωστές. 
Θα ήθελα μόνο να υπενθυμίζω πως ως Παράταξη έχουμε ήδη προχωρήσει σε δράσεις για τα Κόκκινα Δάνεια των μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και ότι τα περισσότερα αιτήματα από αυτά που αναφέρει το ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης, ανήκουν στις διεκδικήσεις της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ. 
Στα ζητήματα της ανεργίας οφείλουμε όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις να είμαστε πιο διεκδικητικές. Όχι μόνο υπερψηφίζουμε αλλά προτείνουμε ως Παράταξη, να ξανασυζητήσουμε το θέμα και να προσθέσουμε και άλλα μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους» κατέληξε ο Οδυσσέας Καμπόλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου