Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Φοβάται τη φιλολαϊκή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ η συγκυβέρνηση

ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΣ
ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΥ

Δεν είχε αγωνία να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Σαμαράς. Πρόβα αρχηγού έκανε. Δοκίμασε, όπως του ζητήθηκε, τον κ. Βορίδη για αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, για την μετά τις εκλογές εποχή. Πρέπει να προλάβει τις κινήσεις του Καραμανλικού μπλοκ, που ετοιμάζεται να ανακαταλάβει την ηγεσία του κόμματος. Το καζάνι βράζει και στο ΠΑΣΟΚ όμως. Ποιος θα αναλάβει μετά τον κ. Βενιζέλο; Στις τοποθετήσεις των βουλευτών διακρίναμε τους επίδοξους διαδόχους.
Αποχαιρετούν την διακυβέρνηση της χώρας. Εντύπωση έκανε η εμμονή όλων των βουλευτών της συγκυβέρνησης, να αναφέρουν στις ομιλίες τους κατά τη συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται απλώς να πάρει την εξουσία. Ή κάποιος τους έδωσε ένα χαρτί που έλεγε: «Να μην ξεχάσεις να πεις κι αυτό…» ή συνέπεσαν όλοι στον τρόμο τους να αναλάβει την διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια μιας δημοκρατικής εκλογικής διαδικασίας.
Δεν φοβούνται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει μια κακή πολιτική. Εκείνο που φοβούνται είναι ότι ακριβώς θα εφαρμόσει μια πολιτική φιλολαϊκή και εξόδου από την κρίση.
Ε, αυτό δεν το αντέχουν! 

Ο Πάνος Σκουρολιάκος είναι ηθοποιός και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου